Μάγια Τσόκλη: «Μετά τον καρκίνο άλλαξα τις προτεραιότητές μου»

17:57 - 27/10/2019

Η Ζέτα Δούκα συνάντησε στην Τήνο τη Μάγια Τσόκλη, η οποία εξομολογήθηκε στο Thrive την περιπέτειά της με τον καρκίνο. […] The post Μάγια Τσόκλη: «Μετά τον καρκίνο άλλαξα τις προτεραιότητές μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάγια Τσόκλη: Μετά τον καρκίνο άλλαξα τις προτεραιότητές μου (VIDEO)

Για την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο μίλησε μεταξύ άλλων η Μάγια Τσόκλη στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive  «Είχα αισθανθεί σαν να έβαζα όλα τα κομμάτια της ζωής μου μέσα σε ένα κουτί, το κούναγα και τα ξαναπέταγα κάτω και σαν να ξανάβλεπα με μια άλλη σειρά. Νομίζω ότι αλλάζουν λίγο οι προτεραιότητες. Έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι όλοι όσοι έχουν περάσει από αυτές τις ιστορίες λίγο πολύ τα ίδια λέμε, δηλαδή καταντάει και πληκτικό μετά από λίγο. Νομίζω ότι οι προτεραιότητες αλλάζουν, αυτό κυρίως. Μετά από αυτή την ιστορία δεν έχω αγχωθεί ξανά για deadline, ποτέ όμως. Αντιθέτως μπορώ να γίνω έξαλλη με το σχολείο του παιδιού γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ σοβαρό, μπορεί να έχω από

Διαβάστε το στο thestival.gr

Συγκλονίζει η Μάγια Τσόκλη: «Μετά τον καρκίνο άλλαξα τις προτεραιότητές μου» (Video)

ΕΛΛAΔΑ    Για την περιπέτειά της με τον καρκίνο μίλησε η Μάγια Τσόκλη στη Ζέτα Δούκα και το Thrive.  «Είχα αισθανθεί σαν να έβαζα όλα τα κομμάτια της ζωής μου μέσα σε ένα κουτί, το κούναγα και τα ξαναπέταγα κάτω και σαν να ξανάβλεπα με μια άλλη σειρά. Νομίζω ότι αλλάζουν λίγο οι προτεραιότητες. Έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι όλοι όσοι έχουν περάσει από αυτές τις ιστορίες λίγο πολύ τα ίδια λέμε, δηλαδή καταντάει και πληκτικό μετά από λίγο. Νομίζω ότι οι προτεραιότητες αλλάζουν, αυτό κυρίως. Μετά από αυτή την ιστορία δεν έχω αγχωθεί ξανά για deadline, ποτέ όμως. Αντιθέτως μπορώ να γίνω έξαλλη με το σχολείο του παιδιού γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ σοβαρό, μπορεί να έχω απόλυτο άδικο. Άλλαξαν οι προτερα

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μάγια Τσόκλη: Μετά τον καρκίνο άλλαξα τις προτεραιότητές μου

Η Μάγια Τσόκλη μίλησε στη  Ζέτα Δούκα στην Τήνο  η οποία εξομολογήθηκε στο Thrive την περιπέτειά της με τον καρκίνο. «Είχα αισθανθεί σαν να έβαζα όλα τα κομμάτια της ζωής μου μέσα σε ένα κουτί, το κούναγα και τα ξαναπέταγα κάτω... Άλλαξαν οι προτεραιότητες, αυτό θα έλεγα... Δείτε

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο