Δώνης: "Δεν θα χαλάσω την υγεία μου για το ποδόσφαιρο"
18:25 - 27/10/2019
Ο Γιώργος Δώνης τόνισε μετά το ματς με την ΑΕΛ πως ήταν λανθασμένη η κίνησή του να ασχοληθεί με την εξέδρα ενώ σχολίασε πως δεν πρόκειται να χάσει την υγεία του για το ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά:
«Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι φυσιολογικό το αποτέλεσμα. Όταν από την πλευρά μας κάνουμε τόσο σοβαρά λάθη και ο αντίπαλος μπορεί να σκοράρει με τόσο εύκολους τρόπους και μετά πρέπει να κυνηγάς το σκορ και αντίστοιχα όταν εσύ έχεις τη μπάλα γύρω από την αντίπαλη περιοχή και δεν μπορείς να τη βάλεις στα δίχτυα, ο κανόνας στο ποδόσφαιρο είναι η ήττα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με τα δύο σοβαρά λάθη μας και τη δική μας αδυναμία να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα, φτάνε
Διαβάστε Περισσότερα στο novasports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δώνης: «Δεν θα χάσω και την υγεία μου για το ποδόσφαιρο»!
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης στάθηκε στο τι συνέβη…
Διαβάστε το στο onsports.grΈξω φρενών ο Γιώργος Δώνης: «Δεν θα χάσω και την υγεία μου για το ποδόσφαιρο»
Έξω φρενών έγινε ο Γιώργος Δώνης κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ, που έληξε υπέρ της θεσσαλικής ομάδας με 1-2 στο ΟΑΚΑ. Ο έμπειρος κόουτς συνελήφθη από την κάμερα μετά το 1-2 του Ζαχίντ να ανταλλάσσει βαριές κουβέντες με οπαδό του «τριφυλλιού». Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στη […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΔώνης: «Δεν θα χάσω και την υγεία μου για το ποδόσφαιρο»!
Ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την ΑΕΛ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη στιγμή της έντασης με μερίδα οπαδών στην εξέδρα.
Continue reading Δώνης: «Δεν θα χάσω και την υγεία μου για το ποδόσφαιρο»! at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΈξω φρενών ο Γιώργος Δώνης: «Δεν θα χάσω και την υγεία μου για το ποδόσφαιρο»
Έξω φρενών έγινε ο Γιώργος Δώνης κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ, που έληξε υπέρ της θεσσαλικής ομάδας με 1-2 στο ΟΑΚΑ. Ο έμπειρος κόουτς συνελήφθη από την κάμερα μετά το 1-2 του Ζαχίντ να ανταλλάσσει βαριές κουβέντες με οπαδό του «τριφυλλιού».
Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, εξήγησε τι συνέβη και παραδέχθηκε πως η αντίδρασή του ήταν λανθασμένη, ωστόσο τόνισε πως ο οπαδός έβριζε το σπίτι και τα παιδιά του.
«Είναι εντελώς λανθασμένη η αντίδραση όπως ήταν η δική μου. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι φυσιολογικό το αποτέλεσμα. Όταν από την πλευρά μας κάνουμε τόσο σοβαρά λάθη και ο αντίπαλος μπορεί να σκοράρει με τό
Διαβάστε το στο pronews.gr