"Γινόμαστε ένα" με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

09:17 - 07/05/2020

Την Παρασκευή 24 Απριλίου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγούδησε για όλους όσοι έμειναν στα σπίτια τους αυτή την περίοδο της πανδημίας δίνοντας τους χαρά κι ελπίδα. Σε μια ζωντανή διαδικτυακή εμφάνιση στο κανάλι του Ρυθμού 94.9 στο YouTube, «RythmosTube», και στην επίσημη σελίδα της HeavenMusic στο Facebook  ο αγαπημένος καλλιτέχνης μάς θύμισε τις μεγάλες του επιτυχίες που συνδέθηκαν με σημαντικές στιγμές της ζωής μας.   Σαράντα λεπτά γεμάτα μουσική και τραγούδια από μια διαδρομή με μόνο επιτυχίες. Τραγούδια αγαπημένα που...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Γινόμαστε ένα» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στον ΑΝΤ1!

"Γινόμαστε ένα" με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στον ΑΝΤ1! The post «Γινόμαστε ένα» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στον ΑΝΤ1! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

"Γινόμαστε ένα" με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στον ANT1

Την ερχόμενη Παρασκευή

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει