Καλαμάρια γεμιστά με φέτα

10:03 - 07/05/2020

Μπορούμε να ψήσουμε τα καλαμάρια στη σχάρα, στο γκριλ (βάζοντας ένα ταψάκι από κάτω για να τρέχουν τα ζουμιά τους) για περίπου 5 - 6 λεπτά από κάθε πλευρά (εξαρτάται από το πόσο τραγανά μάς αρέσουν).

Διαβάστε Περισσότερα στο kathimerini.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καλαμάρι γεμιστό με ρύζι και σπανάκι

#tsoulotip: Προτού μαγειρέψουμε τα καλαμάρια τα καθαρίζουμε από την πέτσα τους και από το κοκαλάκι που έχουν στο εσωτερικό τους.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Καλαμάρι γεμιστό με ρύζι και σπανάκι

#tsoulotip: Προτού μαγειρέψουμε τα καλαμάρια τα καθαρίζουμε από την πέτσα τους και από το κοκαλάκι που έχουν στο εσωτερικό τους.

Διαβάστε το στο gossip-tv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ kathimerini.gr

Το «lockdown» αύξησε κατά σχεδόν 60% το ομοσπονδιακό χρέος στις ΗΠΑ

Χ. Θεοχάρης: Λελογισμένο ρίσκο το άνοιγμα των επιχειρήσεων τουρισμού

Υπέρ μηχανισμού αλληλεγγύης για το μεταναστευτικό στην ΕΕ η Επίτροπος Γιόχανσον

«Ιανός»: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθος

Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου επεκτείνει τη δραστηριότητά του στη χειμερινή σεζόν

Επικοινωνία Μέρκελ – Ερντογάν για Ανατολική Μεσόγειο