Καλαμάρια γεμιστά με φέτα
10:03 - 07/05/2020
Μπορούμε να ψήσουμε τα καλαμάρια στη σχάρα, στο γκριλ (βάζοντας ένα ταψάκι από κάτω για να τρέχουν τα ζουμιά τους) για περίπου 5 - 6 λεπτά από κάθε πλευρά (εξαρτάται από το πόσο τραγανά μάς αρέσουν).
Διαβάστε Περισσότερα στο kathimerini.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καλαμάρι γεμιστό με ρύζι και σπανάκι
#tsoulotip: Προτού μαγειρέψουμε τα καλαμάρια τα καθαρίζουμε από την πέτσα τους και από το κοκαλάκι που έχουν στο εσωτερικό τους.
Διαβάστε το στο NewsBombΚαλαμάρι γεμιστό με ρύζι και σπανάκι
#tsoulotip: Προτού μαγειρέψουμε τα καλαμάρια τα καθαρίζουμε από την πέτσα τους και από το κοκαλάκι που έχουν στο εσωτερικό τους.
Διαβάστε το στο gossip-tv.gr