Μόσιαλος για συνωστισμό σε πλατείες: «Ας μην ανησυχήσουμε πάρα πολύ και ας κατανοήσουμε ότι ο κόσμος έπρεπε να βγει έξω»
11:09 - 07/05/2020
ΕΛΛAΔΑ
«Μέσα στον Ιούνιο θα ξέρουμε για την ασφάλεια των πρώτων εμβολίων, και μέσα στον Ιούλιο θα έχουμε ασφαλείς ενδείξεις αν λειτουργούν», τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Ηλίας Μόσιαλος.
Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics και εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορωνοϊό επισήμανε ότι αν πετύχουν τα πρώτα πέντε που είναι σε εξέλιξη θα έχουμε το εμβόλιο μέχρι τέλους της χρονιάς, αλλιώς θα περιμένουμε το νέο κύμα εμβολίων στις αρχές της επόμενης χρονιάς.
Για το φαινόμενο της συγκέντρωσης κόσμου και του συνωστισμού, όπως στην Αγία Παρασκευή, ο Η. Μόσιαλος ανέφερε ότι «αρχικά να δείξουμε μία κατανόηση γιατί ο κόσμος ήταν κλεισμένος μέσα τόσες εβδ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr