Σοφία Παπαηλιάδου: Το γράμμα της Κατερίνας στο "MasterChef" είναι δικό μου κείμενο...Είναι η κατάθεση της ψυχής μου

14:38 - 07/05/2020

Η Κατερίνα Λένη, έφυγε το βράδυ της Τρίτης  από το "MasterChef", και όπως γίνεται με κάθε παίκτη που αποχωρεί άφησε  ένα γράμμα στους συμπαίκτες της. Ο Γιώργος διάβασε το γράμμα  παρουσία όλων των παικτών  και όσα εγραφε η Κατερίνα είχαν ως κεντρικό άξονα την "μπέσα". Τελικά όπως αποδείχτηκε το συγκεκριμένο, καλογραμμένο κείμενο δεν το συνέταξε η Κατερίνα, αλλά  η Σοφία Παπαηλιάδου, όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή "Ευτυχείτε". Η συντάκτρια του γράμματος που έχει δημοσιευτεί πριν από 2 χρόνια   στην ιστοσελίδα...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει