#Κατερίνα Λένη

Συγκινεί η Κατερίνα Λένη για τον φίλο της: «Το βράδυ ήμασταν μαζί, την επόμενη «έφυγες» μόνος σου και αθόρυβα»

zappit.gr
Σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Λένη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef «έχασε» σαν σήμερα πριν από έναν […] The post Συγκινεί η Κατερίνα Λένη για τον φίλο της: «Το βράδυ ήμασταν μαζί, την επόμενη «έφυγες» μόνος σου και αθόρυβα» appeared first on Zappit.
13:00 27/08/2023

MasterChef: Αλέξανδρος και Στέλλα «έσταξαν χολή» για το Μπελλοζεύγαρο – «Θα μπορούν να τον γλείφουν όλη μέρα – Θέλω να ξεράσω»

Newsbeast.gr
Ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν ο εισβολέας που όλοι τρέμουν και η παίκτρια με το χειρότερο πιάτο που κλήθηκε την Τρίτη (21/3) να μονομαχήσει μαζί του για τη θέση στο MasterChef 2023 ήταν η Μαρία Ματσούκαρου. «Το Μαράκι το πήρα, δημοσιότητα πήραμε, δουλειές υπάρχουν, γύρισα για να κερδίσω» δήλωσε ο Δημήτρης Μπέλλος για την επιστροφή του, την οποία δεν… πήρε καλά ο Ηλίας Κιαζόλι «Όχι πάλι “μου είπες, σου είπα, Δημήτρη αγάπη μου έλα πάρε με από ‘δω”». Η σύντροφός του Μαρία Μπέη πίστευε πως θα έμπαινε στον διαγωνισμό η Κατερίνα Λένη και όταν άκουσε το όνομά του άρχισε να τσιρίζει από την χαρά. Η Μαρία δε φοβήθηκε τον ταλαντούχο και έμπειρο μάγειρα, αλλά το πιάτο της δεν κατάφερε να εντυπ
05:22 22/03/2023

Masterchef 2023: Ο Ηλίας Κιαζόλι υποδέχτηκε με «γαλλικά» τον Δημήτρη Μπέλλο

Newsit
Η εμφάνιση του Δημήτρη Μπέλλου στην κουζίνα του Masterchef 2023… άναψε φωτιές στο reality μαγειρικής, και ο εξώστης μοιράστηκε στα δύο. Ενώ οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι περίμεναν ότι θα μπει ξανά στο MasterChef η Κατερίνα Λένη, δεν ήταν και λίγοι που έλεγαν ότι θα επιστρέψει ο Δημήτρης Μπέλλος. «Ακουώ το όνομά του, παθαίνω ένα εγκεφαλικό στην ... Περισσότερα To άρθρο Masterchef 2023: Ο Ηλίας Κιαζόλι υποδέχτηκε με «γαλλικά» τον Δημήτρη Μπέλλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:32 21/03/2023

Κατερίνα Λένη: Δεν με εξέφραζε ο τρόπος που ήμουν στην τηλεόραση

Newsit
«Στην τηλεόραση βλέπω μόνο MasterChef και Νικολούλη», λέει η Κατερίνα Λένη. Η Κατερίνα Λένη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον διαγωνισμό μαγειρικής και για την τηλεόραση. «Δεν με εξέφραζε ο τρόπος που ήμουν στην τηλεόραση. Στον χώρο της τηλεόρασης δεν αρέσει ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Λένη: Δεν με εξέφραζε ο τρόπος που ήμουν στην τηλεόραση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:22 01/02/2023

Κατερίνα Λένη: «Αν θα μπορούσα να ερωτευτώ στο σπίτι του MasterChef; – Εντάξει, γελάω!»

neolaia.gr
Όσα δήλωσε η Κατερίνα Λένη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».
11:08 01/02/2023

Κατερίνα Λένη: «Στην τηλεόραση βλέπω μόνο MasterChef και Νικολούλη»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε η Κατερίνα Λένη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε, μεταξύ […] The post Κατερίνα Λένη: «Στην τηλεόραση βλέπω μόνο MasterChef και Νικολούλη» appeared first on Zappit.
10:22 01/02/2023

MasterChef: «Είχα κρυφό έρωτα με την Κατερίνα Λένη» – Σε αμηχανία με την ερώτηση του Κουτσόπουλου

zappit.gr
Ο Θανάσης από την Λάρισα πήγε στο MasterChef με στόχο να μπει στο σπίτι του διαγωνισμού και να καταπλήξει τους […] The post MasterChef: «Είχα κρυφό έρωτα με την Κατερίνα Λένη» – Σε αμηχανία με την ερώτηση του Κουτσόπουλου appeared first on Zappit.
22:58 17/01/2023

Κατερίνα Λένη: Είπα πως θα συμμετέχω στην εκπομπή της Καινούργιου μόνο όσο θα είμαι ο εαυτός μου

Newside.gr
Άλλο ενα δημόσιο ξέσπασμα κατά της αγαπημένης παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου που βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των γεγονότων. Οι δηλώσεις της Κατερίνας Λένη «Όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετέχω στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είπα το εξής: Ότι εγώ θα το κάνω αυτό όσο θα μπορώ να είμαι ο εαυτός μου, όσο θα νιώθω εγώ […] The post Κατερίνα Λένη: Είπα πως θα συμμετέχω στην εκπομπή της Καινούργιου μόνο όσο θα είμαι ο εαυτός μου appeared first on NewSide.gr.
23:02 16/01/2023

Κατερίνα Λένη: Φέτος απέχω από την τηλεόραση και δεν νιώθω άσχημα γι’ αυτό

Newsit
“Και δεν έχει να κάνει με την Κατερίνα, για να μην παρεξηγηθούμε γιατί είναι και δύο πόρτες δίπλα η Κατερίνα” δήλωσε η Κατερίνα Λένη. Η Κατερίνα Λένη ήταν καλεσμένη στο Breakfast@star και μίλησε για τους λόγους που απέχει φέτος από την τηλεόραση. «Όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετέχω στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είπα ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Λένη: Φέτος απέχω από την τηλεόραση και δεν νιώθω άσχημα γι’ αυτό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:12 16/01/2023

Κατερίνα Λένη: Ξεκαθαρίζει για τον λόγο αποχώρησής της από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

tlife.gr
Στους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μετά από δυο To άρθρο Κατερίνα Λένη: Ξεκαθαρίζει για τον λόγο αποχώρησής της από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:30 16/01/2023

Κατερίνα Λένη για Καινούργιου: «Μην παρεξηγηθούμε γιατί είναι και δύο πόρτες δίπλα η Κατερίνα»

zappit.gr
Για την Κατερίνα Καινούργιου απάντησε η Κατερίνα Λένη σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Breakfast@star», αλλά και για το γεγονός ότι […] The post Κατερίνα Λένη για Καινούργιου: «Μην παρεξηγηθούμε γιατί είναι και δύο πόρτες δίπλα η Κατερίνα» appeared first on Zappit.
11:08 16/01/2023

Κατερίνα Λένη: «Αρρώστησα, έπαθα κατάθλιψη, ήμουν χάλια»

zappit.gr
Στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@star» ήταν σήμερα καλεσμένη η Κατερίνα Λένη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε για την απόφασή […] The post Κατερίνα Λένη: «Αρρώστησα, έπαθα κατάθλιψη, ήμουν χάλια» appeared first on Zappit.
10:34 16/01/2023

Κατερίνα Καινούργιου: Με την Κατερίνα Λένη δεν έχουμε κανένα θέμα

NewsBomb
Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε την απάντησή της για τις αναφορές που έκανε ο Σταύρος Βαρθαλίτης σχετικά με την Κατερίνα Λένη. Περισσότερα...
15:52 05/01/2023

Σταύρος Βαρθαλίτης για Κατερίνα Λένη: «Γι’ αυτό έφυγε από την εκπομπή της Καινούργιου»

zappit.gr
Για την Κατερίνα Λένη και την αποχώρηση της από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε σήμερα ο Σταύρος Βαρθαλίτης στο […] The post Σταύρος Βαρθαλίτης για Κατερίνα Λένη: «Γι’ αυτό έφυγε από την εκπομπή της Καινούργιου» appeared first on Zappit.
11:24 12/12/2022

Κατερίνα Λένη: Τι θα μαγείρευε στους κριτές του MasterChef για τις γιορτές;

zappit.gr
Η Κατερίνα Λένη μαγείρεψε για την κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star», όπου αναφέρθηκε, […] The post Κατερίνα Λένη: Τι θα μαγείρευε στους κριτές του MasterChef για τις γιορτές; appeared first on Zappit.
11:06 12/12/2022

Ραγίζει καρδιές η Κατερίνα Λένη: «Δεν είμαι έτοιμη για τον αποχαιρετισμό αυτό… Ούτε μου το συγχωρώ»

queen.gr
Η γνωστή σεφ Κατερίνα Λένη έχει βυθιστεί στην απόλυτη θλίψη καθώς έφυγε από τη ζωή ένας πολύ καλός της φίλος. Περισσότερα...
16:02 28/08/2022

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Λένη – Έχασε αγαπημένο της πρόσωπο

okmag.gr
Δύσκολες ώρες περνά για την Κατερίνα Λένη. Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο και η πρώην παίκτρια του MasterChef θέλησε να το αποχαιρετήσει τον δικό της τρόπο. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Λένη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που και έγραψε: «Θέλω να γράψω τόσα για σένα… αλλά δε βρίσκω τις […] The post Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Λένη – Έχασε αγαπημένο της πρόσωπο appeared first on OK.
15:46 28/08/2022

Kατερίνα Λένη: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» της σε αγαπημένο της πρόσωπο

dete.gr
Δύσκολες στιγμές για την Κατερίνα Λένη, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο. Αρχικά, η γνωστή μαγείρισσα έκανε ένα στόρι με ένα λευκό περιστέρι σε μαύρο φόντο…Στη συνέχεια, η Κατερίνα Λένη ανέβασε μια φωτογραφία και έγραψε ένα κείμενο που ραγίζει καρδιές.Η Κατερίνα Λένη έγραψε τα εξής:Θέλω να γράψω τόσα για σένα… αλλά […]
14:52 28/08/2022

Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Λένη – Απαρηγόρητη η γνωστή μαγείρισσα

in.gr
Η Κατερίνα Λένη αποχαιρέτισε αγαπημένο της πρόσωπο από τα social media
13:10 28/08/2022

Ραγίζει καρδιές η Κατερίνα Λένη

zappit.gr
Δύσκολες στιγμές για την Κατερίνα Λένη, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο. Αρχικά, η γνωστή μαγείρισσα έκανε […] The post Ραγίζει καρδιές η Κατερίνα Λένη appeared first on Zappit.
12:40 28/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load