Φρίκη στην Ιταλία: Νοσηλεύτρια περιγράφει την άγρια κακοποίηση της από αλλοδαπό
08:07 - 08/05/2020
Την 45λεπτη εμπειρία φρίκης που βίωσε στα χέρια αλλοδαπού από τη Σενεγάλη την περασμένη Κυριακή περιέγραψε μια 48χρονη νοσηλεύτρια στην Ιταλία.
Η Φραντσέσκα (σ.σ. το όνομα δεν είναι αληθινό) μίλησε στην La Reppublica για όσα έζησε στα χέρια του αλλοδαπού, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη, ενώ περίμενε το λεωφορείο μετά τη λήξη της βάρδιάς της σε νοσοκομείο με ασθενείς που νοσούν από Covid-19.
«Μου έλεγε συνέχεια "άσε με να κάνω ό,τι θέλω διαφορετικά θα σε σκοτώσω. Μείνε ακίνητη και μην ουρλιάζεις» είπε η 48χρονη για τον Σενεγαλέζο που της επιτέθηκε πίσω από τον σταθμό των τρένων στη Νάπολη.
Η «Φραντσέσκα» περιέγραψε καρέ-καρέ πώς της επιτέθηκε ο 48χρονος για τον οποίο αρχικά πίστεψε ότι ήθελε να
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr