Σ. Κραουνάκης για Λ. Μενδώνη: «Η υπουργός "καναπές" μοίρασε ψίχουλα»
11:58 - 08/05/2020
Με νέα αιχμηρή ανάρτηση ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολιάζει τις ανακοινώσεις της υπουργού Πολιτισμού για τους εργαζόμενους στον χώρο των Τεχνών.
Με το γνωστό, σαρκαστικό του ύφος, ο μουσικοσυνθέτης αναφέρει μεταξύ άλλων πως «σηκώθηκε η υπουργός καναπές και μοίρασε ψίχουλα».
«Καλημέρα μας. Απασφάλισα εγω, Απασφάλισε ο Ξαρχακος, απασφάλισε ο Δεληβοριας. Βγηκε Η Υπουργος καναπες και μοιρασε ψιχουλα. Και σημερα επιτοκιο το Αδωνις. Είμαστε ολοι Συριζα??? Θα το ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Δε θα δολοφονήσουν τους Καλλιτέχνες. Δεν είμαστε Επαίτες. Φιλιά Κόσμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.
Υπενθυμίζεται ότι, η υπουργός Πολιτισμού, ανακοίνωσε τα μέτρα ανακούφισης των καλλιτεχνών από τις οικονομικές συ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απασφάλισε ο Κραουνάκης κατά της Μενδώνη: Βγήκε η υπουργός καναπές και μοίρασε ψίχουλα
Κατά της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη στρέφεται μέσω ανάρτησής του στο facebook...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑπασφάλισε ο Κραουνάκης κατά της Μενδώνη: «Βγήκε η υπουργός καναπές και μοίρασε ψίχουλα»
Με μία αιχμηρή ανάρτηση ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε τις ανακοινώσεις της υπ. Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη σχετικά με την ενίσχυση των ανθρώπων του πολιτισμού.
The post Απασφάλισε ο Κραουνάκης κατά της Μενδώνη: «Βγήκε η υπουργός καναπές και μοίρασε ψίχουλα» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΚραουνάκης για Μενδώνη: Βγήκε η υπουργός καναπές και μοίρασε ψίχουλα
Κατά της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη στρέφεται μέσω ανάρτησής του στο facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφερόμενος στις ανακοινώσεις της σχετικά με την ενίσχυση των ανθρώπων του πολιτισμού.«Καλημέρα μας. Απασφάλισα εγώ, Απασφάλισε ο Ξαρχάκος, Απασφάλισε ο Δεληβοριάς. Βγήκε Η υπουργός καναπές και μοίρασε ψίχουλα. Και σήμερα
Διαβάστε το στο madata.grΓκρίνια Κραουνάκη για Λ. Μενδώνη: «Η υπουργός “καναπές” μοίρασε ψίχουλα»
Με νέα αιχμηρή ανάρτηση ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολιάζει τις ανακοινώσεις της υπουργού Πολιτισμού για τους εργαζόμενους στον χώρο των Τεχνών. Με το γνωστό, σαρκαστικό του ύφος, ο μουσικοσυνθέτης αναφέρει μεταξύ άλλων πως «σηκώθηκε η υπουργός καναπές και μοίρασε ψίχουλα». «Καλημέρα μας. Απασφάλισα εγω, Απασφάλισε ο Ξαρχακος, απασφάλισε ο Δεληβοριας. Βγηκε Η Υπουργος καναπες και μοιρασε […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΑπασφάλισε ο Κραουνάκης κατά της Μενδώνη: Βγήκε η υπουργός καναπές και μοίρασε ψίχουλα
Κατά της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη στρέφεται μέσω ανάρτησής του στο facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφερόμενος στις ανακοινώσεις της σχετικά με την ενίσχυση των ανθρώπων του πολιτισμού. «Καλημέρα μας. Απασφάλισα εγώ, Απασφάλισε ο Ξαρχάκος, Απασφάλισε ο Δεληβοριάς. Βγήκε Η υπουργός καναπές και μοίρασε ψίχουλα. Και σήμερα επιτόκιο το Άδωνις. Είμαστε όλοι ΣΥΡΙΖΑ; Θα το ΠΑΜΕ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓκρίνια Κραουνάκη για Λ. Μενδώνη: Η υπουργός καναπές μοίρασε ψίχουλα
Με νέα αιχμηρή ανάρτηση ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολιάζει τις ανακοινώσεις της υπουργού Πολιτισμού για τους εργαζόμενους στον χώρο των Τεχνών. Με το γνωστό, σαρκαστικό του ύφος, ο μουσικοσυνθέτης αναφέρει μεταξύ άλλων πως σηκώθηκε η υπουργός καναπές και μοίρασε ψίχουλα. Καλημέρα μας. Απασφάλισα εγω, Απασφάλισε ο Ξαρχακος, απασφάλισε ο Δεληβοριας. Βγηκε Η Υπουργος καναπες και μοιρασε ψιχουλα. Και σημερα επιτοκιο το Αδωνις. Είμαστε ολοι Συριζα??? Θα το ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Δε θα δολοφονήσουν τους Καλλιτέχνες. Δεν είμαστε Επαίτες. Φιλιά Κόσμε, έγραψε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης. Υπενθυμίζεται ότι, η υπουργός Πολιτισμού, ανακοίνωσε τα μέτρα ανακούφισης των καλλιτεχνών από τις οικονομικές συνέπ
Διαβάστε το στο spoilers