Λυμπερακάκη: Θα ετοιμάσουμε κάτι ακόμα καλύτερο για αν κάνουμε την Ελλάδα περήφανη

13:35 - 08/05/2020

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, που έχει αναβληθεί για το 2021 εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open για τις ώρες που περνάει ούσα σε καραντίνα στο Άμστερνταμ.Παράλληλα, η Στεφανία Λυμπερακάκη είπε πως είναι έτοιμη να ξεκινήσει ξανά την προετοιμασίας της για τον μεγάλο διαγωνισμό. «Δεν μου άρεσε στην αρχή, γιατί όλα ήταν προετοιμασμένα, αλλά στο τέλος κατάλαβα ότι είναι το καλύτερο […] γιατί η υγεία είναι πιο σημαντική», τόνισε για την αναβολή του διαγωνισμού. «Καλά είμαι. Διαβάζω για το σχολείο, κάνω βίντεο για το Youtube, έχω κάθε μέρα μαθήματα ελληνικών […]», είπε για το πώς περνάει στην καραντίνα. «Η

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά