Νέος «πονοκέφαλος για Νεϊμάρ - Αυτή είναι η πανέμορφη Βραζιλιάνα που υποστηρίζει ότι έκαναν one night stand (φώτο)

17:58 - 08/05/2020

«Γελάω για να μην κλαίω», έγραψε ο Βραζιλιάνος άσος αναφορικά με τα όσα υποστήριξε η Φλέισλεϊν, ότι δηλαδή τον Οκτώβριο του 2016 οι δυο τους έκαναν οne night stand, όταν ο «Νέι» αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα. Ο ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι η πληθωρική Βραζιλιάνα λέει ψέματα. Η σεξοβόμβα, όμως, έκανε και νέα δήλωση. «Θα πω μόνο ένα πράγμα: Είμαι αρκετά γυναίκα για να παραδέχομαι τι κάνω. Είμαι πολύ διαφανής και δεν έχω δέσμευση με κανέναν ώστε να πω ψέματα. Ήταν μόνο μια συνάντηση. Νεϊμάρ, δεν έχεις να ντραπείς για κάτι. Θα με πουν ψεύτρα απλά και μόνο επειδή εσύ είσαι ο Νεϊμάρ και εγώ δεν είμαι κανένας; Τώρα ντρέπομαι εγώ που συνευρέθηκα μαζί σου» δήλωσε. Και το καλύτερο της υπόθεσης; Η Φλέισλεϊν

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις