«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Τζένη Καρέζη πέθαναν πολύ νέες, δεν έπρεπε να είχαν πεθάνει»

10:51 - 09/05/2020

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη μίλησε η Μέλπω Ζαρόκωστα, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso, όπου […] The post «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Τζένη Καρέζη πέθαναν πολύ νέες, δεν έπρεπε να είχαν πεθάνει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Τζένη Καρέζη πέθαναν πολύ νέες…»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso παταχώρησε η Μέλπω Ζαρόκωστα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη. Στο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

"Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Τζένη Καρέζη πέθαναν πολύ νέες, δεν έπρεπε να είχαν πεθάνει"

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη μίλησε η Μέλπω Ζαρόκωστα, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso, όπου αποκάλυψε κιόλας πώς βρέθηκε στην ταινία “Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο”. Στο μυαλό μας όλοι σας έχουμε κυρίως από την ταινία “Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο”… Ήταν το 1958, όταν επέστρεψα από το Λονδίνο, όπου ζούσε ο πρώτος μου σύζυγος. Είχαμε πάει εκεί για να μείνουμε μόνιμα. Όμως ήρθα στην Ελλάδα εκείνη την περίοδο λόγω του θανάτου της γιαγιάς μου. Εκείνη με είχε μεγαλώσει και για μένα ήταν τα πάντα. Αλλά με βούτηξε απευθείας η Φίνος Φιλμ για να παίξω στο πλευρό της Αλίκης στην ταινία “Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο”. Και έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μου στον κινημα

Διαβάστε το στο thestival.gr

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Τζένη Καρέζη πέθαναν πολύ νέες, δεν έπρεπε να είχαν πεθάνει»

The post «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Τζένη Καρέζη πέθαναν πολύ νέες, δεν έπρεπε να είχαν πεθάνει» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο