«Έχω παίξει πολύ με τους άντρες, αλλά δεν έχω απατήσει ποτέ μου»

18:51 - 09/05/2020

Αποκαλυπτική και χωρίς να… μασάει ποτέ τα λόγια της, η Μέγκι Ντρίο έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ […] The post «Έχω παίξει πολύ με τους άντρες, αλλά δεν έχω απατήσει ποτέ μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Έχω παίξει πολύ με τους άντρες, αλλά δεν έχω απατήσει κανέναν»

«Έχω παίξει με άντρες που είχαν συναισθήματα για μένα κι ενώ το ήξερα, έπαιζα, αλλά μετά πήρα το “μάθημά” μου». «Μου αρέσει η σχέση πολύ, ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο «Έχω παίξει πολύ με τους άντρες, αλλά δεν έχω απατήσει κανέναν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

"Έχω παίξει πολύ με τους άντρες, αλλά δεν έχω απατήσει ποτέ μου"

Για τη σχέση της με το άλλο φύλο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως έχει “παίξει” πολύ με τους άντρες, αλλά στο τέλος πήρε το “μάθημά” της, μίλησε μεταξύ άλλων στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού, η Μέγκι Ντρίο. Έχεις δημιουργήσει πολλές σχέσεις ή είσαι το κορίτσι που βλέπει τα πράγματα πιο απλά; Μου αρέσει η σχέση πολύ, είμαι σχεσάκιας, αλλά είμαι πολύ επιλεκτική. Δεν μου αρέσει να συμβιβάζομαι στους άντρες. Ταυτόχρονα είμαι και πολύ μοναχική, τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Αν ο άντρας δεν έχει όραμα για τη ζωή του, δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε, γιατί εγώ έχω όραμα, έχω ένα πλάνο και σιγά-σιγά φτάνω εκεί που θέλω. Έχεις απατήσει; Δεν έχω απατήσει, αλλά έχω παίξει πολύ με τους άντρες. Έ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο