Ιταλία: 700.000 δεν έχουν λεφτά να φάνε λόγω «νέκρωσης» της οικονομίας
18:11 - 10/05/2020
Περίπου 700.000 παιδιά στην Ιταλία - σχεδόν τριπλάσιος αριθμός των νεκρών της πανδημίας - αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην προμήθεια σε τρόφιμα λόγω της υγειονομικής - οικονομικής κρίσης και του κλεισίματος των σχολείων και των σχολικών κυλικείων, σύμφωνα με την Coldiretti, τη μεγαλύτερη αγροτική οργάνωση της χώρας.
«Ο αριθμός των παιδιών κάτω των 15 ετών που χρειάζονται βοήθεια για να έχουν γάλα ή κάτι να φάνε έφθασε τις 700.000», ανέφερε η Coldiretti, σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας στην Ιταλία.
«Η κρίσιμη κατάσταση που συνδέεται με την πανδημία επιδεινώθηκε για πολλές οικογένειες λόγω του κλεισίματος των σχολείων, όπου τα κυλικεία ήταν μια ευκαιρία για πολ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr