«Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές ρατσισμό, ακόμα και από λεγόμενες “φίλες” μου»

19:21 - 10/05/2020

Για το ρατσισμό που έχει βιώσει και, όπως λέει, συνεχίζει ακόμα να βιώνει, μίλησε η Μέγκι Ντρίο, σε συνέντευξη που […] The post «Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές ρατσισμό, ακόμα και από λεγόμενες “φίλες” μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέγκι Ντρίο: Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές ρατσισμό, ακόμα και από λεγόμενες "φίλες" μου

Για το ρατσισμό που αντιμετώπισε αλλα και συνεχίζει να αντιμετωπίζει όπως ισχυρίζεται, μίλησε η Μέγκι Ντρίο, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού. Ρατσισμό έχεις αντιμετωπίσει; Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές ρατσισμό, μάλιστα τον αντιμετωπίζω ακόμα και τώρα. Για ποιο λόγο; Για την Αλβανία, για πολλά πράγματα… Ακόμα και από λεγόμενες “φίλες” μου, που μπορεί να έβαζαν κάποιες “ταμπέλες” μπροστά στο όνομά μου ή μπροστά στη δουλειά που έκανα τώρα στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, οι οποίες με έλεγαν “πανελίστρια”, που κι αυτό εγώ το βλέπω σαν ρατσισμό. Θεωρείς ρατσιστικό να σε αποκαλούν “πανελίστρια”; Σε μια πρωινή εκπομπή, σε μια δουλειά όπως το πάνελ, να πεις “πανελί

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο