Χρήστος Λούλης για την απόσυρση του σποτ: Είναι χαζομάρα…
00:43 - 11/05/2020
Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε για την απόσυρση του σποτ της Πολιτικής Προστασίας όπου και πρωταγωνιστούσε. Συγκεκριμένα ο διάσημος ηθοποιός μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι Θεωρώ χαζομάρα όλη αυτή την κουβέντα, αλλά από τη στιγμή που το μήνυμα που ήθελε να περάσει το σποτ προκάλεσε άλλες αντιδράσεις από τις επιδιωκόμενες, καλώς κατέβηκε. Παράλληλα μιλώντας και στη μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: Εγώ ούτε διχαστικό ούτε σεξιστικό είδα το βίντεο. Το έκανα αφιλοκερδώς. Από εκεί και πέρα αν το σποτ δεν περνάει το σωστό μήνυμα στον κόσμο που στέκεται σε κάτι άλλο, καλώς κάνει και αποσύρεται. (πληροφορίες απο το makeleio)
>
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Λούλης: Για την απόσυρση του σποτ της αποφυγής συνωστισμού (βίντεο)
«Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός»... «και καλά έκαναν και το κατέβασαν».
Διαβάστε το στο Χρήστος Λούλης για το επίμαχο σποτ: Εγώ δεν είδα κανένα σεξισμό
Το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την αποφυγή του συνωστισμού δεν ήταν σεξιστικό, είπε ο ηθοποιός Χρήστους Λούλης μετά την εσπευσμένη απόσυρσή του γιατί θεωρήθηκε σεξιστικό. Μιλώντας τη Δευτέρα στον Ant1, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, είπε ότι στον ίδιο, αλλά και σε αυτούς που το παρουσίασαν δεν φάνηκε να έχει κάτι το […]
The post Χρήστος Λούλης για το επίμαχο σποτ: Εγώ δεν είδα κανένα σεξισμό appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΧρήστος Λούλης: Δε θεωρώ σεξιστικό το σποτ, είναι χαζομάρα αυτή η κουβέντα
Την εκδοχή του για το σποτ της Πολιτικής Προσταστίας στο οποίο πρωταγωνιστεί έδωσε στην ΕΡΤ ο Χρήστος Λούλης. Ο πρωταγωνιστής του επίμαχου βίντεο είπε ότι αν το σποτ δεν επιτελεί το σκοπό του, καλώς κατέβηκε.Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν το περίμενε τις αντιδράσεις ο δημοφιλής
Διαβάστε το στο madata.grΟ Χρήστος Λούλης για το video της Π.Π που αποσύρθηκε: Δε θεωρώ σεξιστικό το σποτ, είναι χαζομάρα αυτή η κουβέντα
Την εκδοχή του για το σποτ της Πολιτικής Προσταστίας στο οποίο πρωταγωνιστεί έδωσε στην ΕΡΤ ο Χρήστος Λούλης. Σύμφωνα με το thetoc.gr ο πρωταγωνιστής του επίμαχου βίντεο είπε ότι αν το σποτ δεν επιτελεί το σκοπό του, καλώς κατέβηκε.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν το περίμενε τις αντιδράσεις ο δημοφιλής πρωταγωνιστής απάντησε:
"Με τίποτα. Είμαι αρκετά ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα, δε μου φάνηκε σεξιστικό ούτε όταν διάβασα το σενάριο, ούτε όταν είδα το σποτ μου φάνηκε ότι αναφέρεται στο γυναικείο φύλο γενικώς. Μιλάμε για ένα υποθετικό σενάριο...
Διαβάστε το στο entertv.gr