Χρήστος Λούλης – “Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός”
11:24 - 11/05/2020
Τη δική του απάντηση έδωσε μέσα από το Πρωινό ο Χρήστος Λούλης, μετά το σάλο που προκλήθηκε από το σποτ της […]
The post Χρήστος Λούλης – “Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Λούλης για σποτ: Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός
Τη δική του απάντηση έδωσε ο Χρήστος Λούλης μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1 για το σποτ της...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΧρήστος Λούλης: "Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός" (VIDEO)
Σάλος προκλήθηκε πριν από λίγες μέρς, από το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με μήνυμα για την αποφυγή συνωστισμού στις πλατείες με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Λούλη.
Ο ηθοποιός έδωσε την απάντησή του, μέσα από το "Πρωινό".
"Εγώ δεν είδα κανένα σεξισμό μέσα. Το κάναμε. Από εκεί και πέρα, τα σποτάκια έχουν έναν λόγο ύπαρξης: να περάσουν ένα μήνυμα. Το σποτάκι αυτό δεν πέτυχε στη δουλειά του, γιατί έμεινε ο κόσμος σε κάτι άλλο πέρα από το μήνυμα και καλά έκαναν και το κατέβασαν.
Πήγα να κάνω έναν τύπο, ο οποίος είναι ψιλοθυμωμένος με την φίλη του που του λέει να πάνε στην πλατεία… Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός. Δεν μπορού
Διαβάστε το στο thestival.grΕνοχλημένος ο Χρήστος Λούλης: «Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός»
Ο Χρήστος Λούλης απαντά στα σχόλια για το video που κατέβηκε…
The post Ενοχλημένος ο Χρήστος Λούλης: «Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΧρήστος Λούλης: Δεν μπορούμε πιά να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει λάθος, είναι σεξισμός [βίντεο]
"Το έκανα αφιλοκερδώς", είπε.
Διαβάστε το στο thetoc.grΧρήστος Λούλης για σποτ: «Φαίνεται πως δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει λάθος, είναι σεξισμός» (ΒΙΝΤΕΟ)
Στο Πρωινό μίλησε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης για το σποτ της Πολιτικής Προστασίας το οποίο απέσυραν ως «σεξιστικό».
Το άρθρο Χρήστος Λούλης για σποτ: «Φαίνεται πως δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει λάθος, είναι σεξισμός» (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΦαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός
Τη δική του απάντηση έδωσε μέσα από το Πρωινό ο Χρήστος Λούλης, μετά το σάλο που προκλήθηκε από το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με μήνυμα για την αποφυγή συνωστισμού στις πλατείες.“Εγώ δεν είδα κανένα σεξισμό μέσα. Το κάναμε. Από εκεί και πέρα, τα
Διαβάστε το στο madata.grΣτην «αντεπίθεση» ο Χρήστος Λούλης: «Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος» (βίντεο)
Στην «αντεπίθεση» πέρασε ο Χρήστος Λούλης, μετά το σάλο που προκλήθηκε από το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με μήνυμα για την αποφυγή συνωστισμού στις πλατείες.
“Εγώ δεν είδα κανένα σεξισμό μέσα. Το κάναμε. Από εκεί και πέρα, τα σποτάκια έχουν έναν λόγο ύπαρξης: να περάσουν ένα μήνυμα. Το σποτάκι αυτό δεν πέτυχε στη δουλειά του, γιατί έμεινε ο κόσμος σε κάτι άλλο πέρα από το μήνυμα και καλά έκαναν και το κατέβασαν.
Πήγα να κάνω έναν τύπο, ο οποίος είναι ψιλοθυμωμένος με την φίλη του που του λέει να πάνε στην πλατεία… Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός. Δεν μπορούμε να δείχνουμε έναν άνδρα που προσπαθεί να διορθώσει μια γυ
Διαβάστε το στο pronews.grΟ Χρήστος Λούλης για το σποτ: “Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός”
Τη δική του απάντηση έδωσε μέσα από το Πρωινό ο Χρήστος Λούλης, μετά το σάλο που προκλήθηκε από το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με μήνυμα για την αποφυγή συνωστισμού στις πλατείες. “Εγώ δεν είδα κανένα σεξισμό μέσα. Το κάναμε. Από εκεί και πέρα, τα σποτάκια έχουν έναν λόγο ύπαρξης: να περάσουν ένα μήνυμα. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔεν μπορούμε πια να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός, είπε ο Λούλης
Ο Χρήστος Λούλης μίλησε στην εκπομπή Το πρωινό για το σποτ της Πολιτικής Προστασίας που πρωταγωνιστούσε και το οποίο απέσυραν ως σεξιστικό. Εγώ δεν είδα κανένα σεξισμό μέσα. Το κάναμε. Από εκεί και πέρα, τα σποτάκια έχουν έναν λόγο ύπαρξης: να περάσουν ένα μήνυμα. Το σποτάκι αυτό δεν πέτυχε στη δουλειά του, γιατί έμεινε ο κόσμος σε κάτι άλλο πέρα από το μήνυμα και καλά έκαναν και το κατέβασαν. Πήγα να κάνω έναν τύπο, ο οποίος είναι ψιλοθυμωμένος με τη φίλη του που του λέει να πάνε στην πλατεία. Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός. Δεν μπορούμε να δείχνουμε έναν άνδρα που προσπαθεί να διορθώσει μια γυναίκα που κάνει ένα λάθος, είναι σεξισμός.
Διαβάστε το στο spoilersΛούλης: «Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος»
«Φαίνεται πως πια δεν μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος. Είναι ‘’σεξισμός’’. Δεν μπορούμε να δείχνουμε έναν άντρα να προσπαθεί να διορθώσει μια γυναίκα που κάνει ένα λάθος. Είναι ‘’σεξισμός’’», είπε ο Χρ. Λούλης. Το σποτ της Πολιτικής Προστασίας για τον κορονοϊό απεσύρθη και ο Χρήστος Λούλης μίλησε για το γεγονός στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1:
«Εμένα με πήραν τηλέφωνο, μου ζήτησαν τη βοήθειά μου, αν μπορούσα να βοηθήσω για ένα σποτάκι, για αυτό το μήνυμα, το θεώρησα καθήκον μου, εννοείται αφιλοκερδώς, δεν παίρνεις λεφτά για αυτό το πράγμα, προς θεού. Πήγα, διάβασα το σενάριο, εγώ δεν είδα κανένα σεξισμό μέσα, ούτε κι αυτοί δεν είδαν, οπότε το κάναμε. Από κει και πέρα τα
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr