Μέγκι Ντρίο: «Μερικές κοπέλες από το GNTM δεν τις θεωρώ καν στο επίπεδό μου»

12:24 - 11/05/2020

Η Μέγκι Ντρίο σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκε στον ρατσισμό που έχει βιώσει στο παρελθόν και συνεχίζει να βιώνει μέχρι...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μ.Ντρίο: «Οι πρώην συμπαίκτριες μου από το GNTM γιατί δεν έχουν το IQ και το επίπεδό μου»

Επίθεση στις πρώην συμπαίκτριές της στο GNTM εξαπέλυσε η Μέγκι Ντρίο, σε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν». Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας του Star τα βάζει και με τις παλιές συμπαίκτριές της τις οποίες όπως τονίζει δεν τις θεωρεί καν «στο επίπεδό της, ούτε στο IQ της».. «Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές ρατσισμό, μάλιστα τον αντιμετωπίζω ακόμα και τώρα. Για την καταγωγή μου από την Αλβανία, αλλά και για πολλά πράγματα… Ακόμα και από λεγόμενες “φίλες” μου, που μπορεί να έβαζαν κάποιες “ταμπέλες” μπροστά στο όνομά μου ή μπροστά στη δουλειά που έκανα τώρα στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, οι οποίες με έλεγαν “πανελίστρια”, που κι αυτό εγώ το βλέπω σαν ρατσισμό. Θα προτιμούσα να με αναφέρ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»