ΒΙΝΤΕΟ - Φριντέτ: «Με ήθελε χρόνια ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ήρθα στο κατάλληλο τάιμινγκ»

10:49 - 28/10/2019

Ο Τζίμερ Φριντέτ φιλοξενήθηκε στην Ένωση Παικτών της EuroLeague και μίλησε τόσο για την εμπειρία του στην Κίνα όσο και για την απόφασή του να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.«Ήταν μία δύσκολη απόφαση, υπήρχαν πολλά μέρη, στα οποία θα μπορούσαν να πάω, ήρθα όμως στην Ευρώπη, γιατί θεώρησα πως είναι μία μοναδική ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε για πολλά συνεχόμενα χρόνια να με πείσει να έρθω, τώρα όμως πιστεύω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για εμένα και την οικογένεια μου. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και η EuroLeague είναι μία εξαιρετική διοργάνωση και ήθελα να είμαι μέρος ενός φοβερού οργανισμού και να βιώσω τα πάντα, το πάθος, τους φιλάθλους. Ήτα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φρεντέτ: «Με κυνηγούσε χρόνια ο Παναθηναϊκός, ήταν η κατάλληλη στιγμή για να έρθω» (Video)

Για την εμπειρία του στην Ευρώπη, τη Κίνα και όλα όσα περιμένει στην Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Τζίμερ Φρεντέτ, σε συνέντευξή του από την Ένωση Παικτών!

Διαβάστε το στο documentonews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)