Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας θεωρούν την καραντίνα “την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους”

08:09 - 12/05/2020

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας βρέθηκαν καλεσμένοι, το βράδυ της Δευτέρας, στο Ενώπιος Ενωπίω. Οι δύο Ολυμπιονίκες συνάντησαν […] The post Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας θεωρούν την καραντίνα “την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας : Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σχέση τους

«Σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας σκέφτηκα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου» είπε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πετρούνιας, μιλώντας για τη σχέση του με την Βασιλική Μιλλούση

Διαβάστε το στο

Βασιλική Μιλλούση-Λευτέρης Πετρούνιας: Μιλούν για την περίοδο της καραντίνας στο σπίτι με την κόρη τους!

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Ενώπιος Ενωπίω». Οι δύο Ολυμπιονίκες μέσα σε όλα αναφέρθηκαν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πετρούνιας: Η καραντίνα ήταν η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μου

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μίλησαν χθες το βράδυ για τη ζωή τους με το παιδί εν μέσω καραντίνας

Διαβάστε το στο lifo.gr

Λευτέρης Πετρούνιας: «Αυτή η καραντίνα ήταν οι πιο όμορφες 53 μέρες της ζωής μου»

Για την όμορφη περίοδο που βιώνουν με την μικρή τους πριγκίπισσα μίλησαν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση. The post Λευτέρης Πετρούνιας: «Αυτή η καραντίνα ήταν οι πιο όμορφες 53 μέρες της ζωής μου» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Λευτέρης Πετρούνιας: Η καραντίνα ήταν η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μου (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Καλεσμένοι στο Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκαν Λευτέρης Πετούνιας και Βασιλική Μιλλούση, μιλώντας για την πρωτόγνωρη καθημερινότητά τους μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Μεταξύ άλλων, οι δύο Ολυμπιονίκες αναφέρθηκαν στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε με τον κορωνοϊό, με τον Λευτέρη Πετρούνια να αποκαλεί την περίοδο την καραντίνα ως την καλύτερη περίοδο της ζωής του. Όπως εξήγησε με τις προπονήσεις δεν είχε χρόνο να είναι κοντά του και αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να μη ζήσει από κοντά τους πρώτους μήνες της ζωής του. Η περίοδος της καραντίνας λοιπόν του έδωσε την ευκαιρία να είναι μαζί του πολλές ώρες. “Καθώς περίμενα ότι θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες τον ερχόμενο Αύγουστο και ετοιμαζόμουν

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση για καραντίνα: “Ήταν η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μας”! (video)

Καλεσμένοι, το βράδυ της Δευτέρας στο «Ενώπιος Ενωπίω», ήταν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση. Οι δύο Ολυμπιονίκες συνάντησαν τον Νίκο Χατζηνικολάου και μέσα σε όλα, αναφέρθηκαν στην πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας όπου έμειναν στο σπίτι μαζί με την κορούλα τους. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο