Ο Αντώνης Σρόιτερ -αν χρειαστεί- θα κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι

09:09 - 12/05/2020

Τα Μεσάνυχτα της Δευτέρας ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην οικογένειά […] The post Ο Αντώνης Σρόιτερ -αν χρειαστεί- θα κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Αντώνης Σρόιτερ απαντά για τις κόρες του και τον «εγκλεισμό» τους (βίντεο)

Τι δηλώνει ο Αντώνης Σρόιτερ για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε;

Διαβάστε το στο

Δήλωση «βόμβα» από κορυφαίο Έλληνα παρουσιαστή: Θα κλείσω τις κόρες μου σε μοναστήρι

Στην θέση του συνεντευξιαζόμενου βρέθηκε κορυφαίος Έλληνας παρουσιαστής, αποκαλύπτοντας πολλά για την προσωπική του ζωή αλλά και το πόσο αυστηρός…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αντώνης Σρόιτερ: Έτοιμος να κλείσει τις κόρες του σε… μοναστήρι στα 13 τους

Σε μία από τις μετρημένες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο Αντώνης Σρόιτερ...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αντώνης Σρόιτερ: Η απάντηση του για τη δήλωση πως θα κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι

Ο Αντώνης Σρόιτερ το βράδυ της Δευτέρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πόσο προστατευτικός πατέρας είναι. Χαριτολογώντας μάλιστα, ανέφερε πως έχει σκεφτεί να τις κλείσει σε μοναστήρι. Ωστόσο, η δήλωση του συγκέντρωσε αρκετές αντιδράσεις και ο δημοσιογράφος έσπευσε να απαντήσει μέσα από τα social media σχετικά με αυτό: «Λες ότι θα κλείσεις τις κόρες σου σε μοναστήρι γελώντας. Το 99% των ανθρώπων καταλαβαίνει ότι κάνεις πλάκα. Το 1% καταγγέλλει το “σχέδιο εγκλεισμού δύο αθώων κοριτσιών”. Ευτυχώς δεν είπα ότι θα τις κλειδώσω στο υπόγειο. Θα μου έστελναν την Πρόνοια. Ψυχραιμία, έρχονται και ζέστες», έγραψε ο Αντώνης Σρόιτερ. Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε το στο thestival.gr

Αντώνης Σρόιτερ: Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα δεκατρία θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι (ΒΙΝΤΕΟ)

The post Αντώνης Σρόιτερ: Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα δεκατρία θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αντώνης Σρόιτερ: Αποκάλυψε ότι σκέφτεται να «κλείσει» τις κόρες του σε μοναστήρι! [video]

Για τη σχέση με τα δυο κορίτσια του μίλησε ο Αντώνης Σρόιτερ… The post Αντώνης Σρόιτερ: Αποκάλυψε ότι σκέφτεται να «κλείσει» τις κόρες του σε μοναστήρι! [video] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αντώνης Σρόιτερ: Στα δώδεκα θα κλείσω τις κόρες μου σε μοναστήρι, βλέπω κάτι ανησυχητικά πράγματα

Πολύ αγχωμένος για το τι θα κάνουν στην προσωπική τους ζωή οι κόρες του φαίνεται πως είναι ο Αντώνης Σρόιτερ, με δηλώσεις που προκαλούν εντύπωση.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Αντώνης Σρόιτερ: «Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα δεκατρία θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι» (video)

«Ακούω όλα αυτά τα “γνώρισε τον φίλο της κόρης σου και φέρε τον σπίτι να τον έχεις από κοντά κλπ”. Και λέω “τι είναι αυτά που λέτε”;

Διαβάστε το στο mononews.gr

Δήλωση «βόμβα» από κορυφαίο Έλληνα παρουσιαστή: Θα κλείσω τις κόρες μου σε μοναστήρι

Στην θέση του συνεντευξιαζόμενου βρέθηκε κορυφαίος Έλληνας παρουσιαστής, αποκαλύπτοντας πολλά για την προσωπική του ζωή αλλά και το πόσο αυστηρός μπαμπάς είναι. Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να αντλήσει περισσότερα για τον σύζυγο και πατέρα δημοσιογράφο, πέρα από τη μεγάλη και αξιοθαύμαστη επαγγελματική του πορεία στην τηλεόραση. Δύσκολα όμως θα φαντάζονταν κανείς ότι ο κορυφαίος Έλληνας παρουσιαστής είναι ένας […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Αντώνης Σρόιτερ: Γιατί σκέφτεται να στείλει τις κόρες του στα 13 τους σε μοναστήρι;

Ο Αντώνης Σρόιτερ καλεσμένος της εκπομπής Μεσάνυχτα αναφέρθηκε στις κόρες του και γιατί σκέφτεται να τις στείλει σε μοναστήρι στην εφηβεία της. Ο άνκορμαν του Alpha με δόση χιούμορ εξομολογήθηκε πώς θα αντιμετωπίσει την εφηβεία των παιδιών του και τα φλερτ τους. Με τα δικά μου κορίτσια δεν παίζουμε με τις κούκλες, παίζουμε ξύλο. Προς το παρόν είναι λίγο κορίτσια-αγόρια. Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα δεκατρία θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι. Θα είμαι καχύποπτος και καταπιεστικός με τα υποψήφια φλερτ πιστεύω. Βέβαια, μιλώντας με ανθρώπους και φίλους που έχουν μεγαλύτερα παιδιά από μένα μου είπαν ότι η ζωή διδάσκει στην πορεία πως συμβιβάζεσαι και είσαι υποχρεωμένος να συμβιβαστείς

Διαβάστε το στο spoilers

Δήλωση βόμβα από κορυφαίο Έλληνα παρουσιαστή: Θα κλείσω τις κόρες μου σε μοναστήρι

Στην θέση του συνεντευξιαζόμενου βρέθηκε κορυφαίος Έλληνας παρουσιαστής, αποκαλύπτοντας πολλά για την προσωπική του ζωή αλλά και το πόσο αυστηρός μπαμπάς είναι. Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να αντλήσει περισσότερα για τον σύζυγο και πατέρα δημοσιογράφο, πέρα από τη μεγάλη και αξιοθαύμαστη επαγγελματική του πορεία στην τηλεόραση. Δύσκολα όμως θα φαντάζονταν κανείς ότι ο κορυφαίος Έλληνας παρουσιαστής είναι ένας πολύ αυστηρός μπαμπάς. Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα δεκατρία θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι. Βλέπω κάτι ανησυχητικά πράγματα που συμβαίνουν στα σχολεία, οπότε το όριο ηλικίας πέφτει, η μονή είναι έτοιμη. Θα είμαι καχύποπτος και καταπιεστικός με τα υποψήφια φλερτ πιστεύω δήλω

Διαβάστε το στο spoilers

Σρόιτερ: Δήλωσε… έτοιμος να κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι όταν εκείνες πλησιάσουν τα 13

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Ελεονώρα Μελέτη

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Αντώνης Σρόιτερ: Ετοιμάζεται να κλείσει τις κόρες του σε… μοναστήρι! (video)

Μίλησε για άγνωστες πτυχές της προσωπικής και οικογενειακής του ζωής

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο