Στουρνάρας: Η πρόταση του πρωθυπουργού αποτελεί ιδιαίτερη τιμή – Παραμένω προσηλωμένος στο έργο μου

14:07 - 12/05/2020

Την ανανέωση της θητείας του νυν διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα προτείνει η κυβέρνηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε το πρωί της Τρίτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Η πρόταση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για την ανανέωση της θητείας μου […] The post Στουρνάρας: Η πρόταση του πρωθυπουργού αποτελεί ιδιαίτερη τιμή – Παραμένω προσηλωμένος στο έργο μου appeared first on Mikrometoxos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο mikrometoxos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στουρνάρας: Η πρόταση του πρωθυπουργού αποτελεί μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή για μένα

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Η πρόταση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για την ανανέωση της θητείας μου στη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος αποτελεί μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή για μένα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γ. Στουρνάρας: Η πρόταση του πρωθυπουργού αποτελεί μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή για μένα

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην οποία αναφέρεται ότι προτείνει την ανανέωση της θητείας του, προχώρησε σε δήλωση ότι θα συνεχίσει να παραμένει προσηλωμένος στη βασική αποστολή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Στουρνάρας: Η πρόταση του πρωθυπουργού αποτελεί μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή για μένα

Διαβεβαιώνει ότι θα μείνει προσηλωμένος στη διασφάλιση της νομισματικής σταθερότητας και της ευστάθειας του χρηματοπιστωτικού συστήματος προς όφελος της χώρας και των Ελλήνων πολιτών.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Στουρνάρας: «Η πρόταση του πρωθυπουργού αποτελεί μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή»

Τι δήλωσε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, μετά την πρόταση της κυβέρνησης για ανανέωση της θητείας του.  Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Η πρόταση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για την ανανέωση της θητείας μου στη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος αποτελεί μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή για μένα. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να παραμένω προσηλωμένος στη βασική αποστολή της Τράπεζας της Ελλάδος, δηλαδή στη διασφάλιση της νομισματικής σταθερότητας και της ευστάθειας του χρηματοπιστωτικού συστήματος προς όφελος της χώρας και των Ελλήνων πολιτών». Σ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mikrometoxos.gr

Morgan Stanley για εξορυκτικούς κολοσσούς – Σταθερή άνοδος για την METLEN: Αναθεώρηση τιμής στόχου στα 47 Ευρώ

ΜΟΗ – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Νέα ενεργειακή μονάδα 877 MW στην Κομοτηνή

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ: Δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων των εμπλεκομένων

Συνελήφθη οδηγός ταξί με εικονικό ΑΦΜ – Αποκόμισε πάνω από 79.000 ευρώ

Τιμητική βράβευση του Γ. Χατζηθεοδοσίου από τα Who is Who International Awards

Άνοδος Bitcoin και Ethereum: Πάνω από $200 εκατ. εκκαθαρίσεις στην αγορά κρυπτονομισμάτων