Ο Πενς θα κρατήσει απόσταση από τον Τραμπ
00:18 - 13/05/2020
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Μάικ Πενς θα κρατήσει απόσταση για λίγες μέρες από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, μετά τη διάγνωση με κορωνοϊό της εκπροσώπου Τύπου του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Κέλεϊ Μακένανι.
Ο Πενς δεν συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Τραμπ στον Κήπο των Ρόδων, ούτε στη συνάντηση το Σάββατο στον Λευκό Οίκο με αξιωματούχους του αμερικανικού στρατού και της εθνικής ασφάλειας.
Η εκπρόσωπος Τύπου του Πενς, η Κέιτι Μίλερ, διαγνώστηκε με τον ιό την περασμένη εβδομάδα.
«Ο αντιπρόεδρος επέλεξε να κρατήσει απόσταση για λίγες μέρες», δήλωσε η Κέιλι Μακένανι σε ενημέρωση των δημοσιογράφων, προσθέτοντας πως είναι απόφαση του Πενς πότε θα τερματίσει αυτή
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ουάρντα: Έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό
Ο Αμρ Ουάρντα δήλωσε πως έχει δεχτεί πρόταση από τον Ολυμπιακό!
Ο Αιγύπτιος παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί πρόταση από τον Ολυμπιακό, μιλώντας σε instagram live της αιγυπτιακής ιστοσελίδας «yallakora».
«Το συμβόλαιό μου στον ΠΑΟΚ τελειώνει τον Δεκέμβριο. Έχω πρόταση από μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θέλει να με αποκτήσει. Εγώ όμως θέλω να παίξω εκτός Ελλάδας, πέντε χρόνια είναι αρκετά», είπε και εξήγησε:
«Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο σε μια άλλη χώρα. Έχω ένα στόχο και ένα όνειρο στην Ευρώπη και προσπαθώ να τον φτάσω και να τον πετύχω. Η επιστροφή στην Αίγυπτο δεν είναι τόσο πιθανή αυτή τη στιγμή. Θα ερχόμουν μόνο για να δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου».
Διαβάστε το στο thestival.gr