Τι απαντά ο Παπαδημούλης για το πόθεν έσχες του
12:32 - 13/05/2020
Στην αντεπίθεση πέρασε ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, έπειτα από τρεις ημέρες στοχοποίησης αναφορικά με τον «πόθεν έσχες» του και την αγορά 8 νέων διαμερισμάτων το 2018.«Aυτό που δέχτηκα ήταν νομίζω οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου [...]
Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πως εξήγησε ο Αλέξης Γεωργούλης το μηδενικό πόθεν έσχες του
Διαβάστε το στο Τι απαντά ο Παπαδημούλης για τα 8 ακίνητα (video)
Την ευκαιρία να απαντήσει στις κατηγορίες που δέχτηκε οργανωμένα από Μέσα, social media αλλά και την κυβέρνηση, είχε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στην εκπομπή Open TV και τον Άκη Παυλόπουλο. Ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε από την αρχή των δηλώσεών του για μία οργανωμένη επίθεση που προήλθε από ένα […]
The post Τι απαντά ο Παπαδημούλης για τα 8 ακίνητα (video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΤι απαντά ο Αλέξης Γεωργούλης για το μηδενικό «πόθεν έσχες» του
Ο Αλέξης Γεωργούλης σε συνέντευξή του στη Φαίη Σκορδά μίλησε, μεταξύ άλλων, για το μηδενικό «πόθεν έσχες» του. Από τη δημοσίευση των «πόθεν έσχες» του πολιτικού προσωπικού της χώρας μας, υπήρξαν κάποια τα οποία, αν μη τι άλλο, προσέλκυσαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ανάμεσά τους ήταν, λοιπόν, και αυτό του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστού ηθοποιού. Για […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤι απαντά ο ζάμπλουτος Αριστερός για το χρυσό Πόθεν Έσχες
Από A. AE 13:39 – 13/05/2020 Τελευταία Ενημέρωση 13:44 – 13/05/2020 Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μετά τη δημοσίευση του πόθεν έσχες του, καταγγέλλει οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό του από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ο Δ. Παπαδημούλης, μιλώντας στο OPEN, αναφέρθηκε στον νόμιμο τρόπο απόκτησης των περιουσιακών του στοιχείων, απαντώντας στα όσα ακούστηκαν μετά τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του, στο οποίο δηλώνει καταθέσεις ύψους 1.000.000 ευρώ και οκτώ ακίνητα. Ακόμη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για στοχευμένη επίθεση στο πρόσωπό του από την κυβέρνηση. Χαρακτηριστικά είπε ότι Αυτό που δέχτηκα ήταν νομίζω οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου με Non Pa
Διαβάστε το στο spoilersΗ απάντηση που έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης για το μηδενικό Πόθεν Έσχες (vid)
Θέση για το μηδενικό πόθεν έσχες που δήλωσε για το […]
Το άρθρο Η απάντηση που έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης για το μηδενικό Πόθεν Έσχες (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΗ απάντηση Γεωργούλη για το μηδενικό πόθεν έσχες
Απαντήσεις για το μηδενικό πόθεν έσχες έδωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλεξης Γεωργούλης.
«Από το 2007 πηγαινοέρχομαι Ελλάδα και Αμερική. Εδώ και δέκα χρόνια έχω πράσινη κάρτα. Έχω μια μόνιμη κατοικία στην Αμερική και τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έως το 2018 η βάση μου ήταν στην Αγγλία. Το 2019 εξαιτίας του “Your Face Sounds Familiar” και της παράστασης “Ζητείται Ψεύτης” ήρθα στην Ελλάδα. Μέχρι το 2018 ουσιαστικά δουλειά στο εξωτερικό, δεν έκανα δουλειές στην Ελλάδα. Οπότε από τη στιγμή που η όλη μου δραστηριότητα ήταν στην Αγγλία, έκανα μια εταιρεία που μπορούσε να διαχειριστεί τα δικά μου δικαιώματα» ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης.
Μάλιστα όπως συμπλήρωσε στην Αγγλία είναι ασφαλισμένος με τ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr