Παπαδημούλης για το «πόθεν έσχες»: «Εγώ τα δηλώνω όλα – Δεν τα κρύβω σε offshore» (Video)

13:27 - 13/05/2020

Πολιτική  Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μετά τη δημοσίευση του «πόθεν έσχες» του, καταγγέλλει οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό του από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ο Δ. Παπαδημούλης, μιλώντας στο  OPEN, αναφέρθηκε στον νόμιμο τρόπο απόκτησης των περιουσιακών του στοιχείων, απαντώντας στα όσα ακούστηκαν μετά τη δημοσιοποίηση του «πόθεν έσχες» του, στο οποίο δηλώνει καταθέσεις ύψους 1.000.000 ευρώ και οκτώ ακίνητα. Ακόμη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για στοχευμένη επίθεση στο πρόσωπό του από την κυβέρνηση. Χαρακτηριστικά είπε ότι «Αυτό που δέχτηκα ήταν νομίζω οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου με Non Paper που έστειλε η Νέα Δημοκρατία. Η γυναίκα μου προέρχεται από εύ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπαδημούλης για τα 8 ακίνητα: «Εγώ τα δηλώνω όλα – Δεν κρύβω τίποτα»

Με συνέντευξή του στον «Open», ο Δημήτρης Παπαδημούλης απάντησε στον σάλο που έχει προκληθεί μετά τη δημοσίευση του πόθεν έσχες του από όπου προκύπτει ότι με τη σύζυγό του προχώρησαν σε επενδύσεις real estate καθώς εντός του 2018 πραγματοποίησαν αγορά 8 ακινήτων. Πρόκειται για διαμερίσματα κυρίως στο κέντρο της Αθήνας.... The post Παπαδημούλης για τα 8 ακίνητα: «Εγώ τα δηλώνω όλα – Δεν κρύβω τίποτα» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Παπαδημούλης για τα 8 ακίνητα : “Εγώ τα δηλώνω όλα – Δεν τα κρύβω σε offshore”

Στον νόμιμο τρόπο απόκτησης των περιουσιακών του στοιχείων αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, απαντώντας στα όσα ακούστηκαν μετά τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του, στο οποίο δηλώνει καταθέσεις ύψους 1.000.000 ευρώ και οκτώ ακίνητα. Ο ευρωβουλευτής σε δηλώσεις του το πρωί της Τετάρτης στο Open έκανε λόγο για στοχευμένη επίθεση στο πρόσωπό του […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)