Ο Πέτρος Λαγούτης ζητά “από αυτόν που μας υποχρεώνει να μην δουλέψουμε να φροντίσει για εμάς”

19:24 - 13/05/2020

Ο Πέτρος Λαγούτης εξέφρασε τις προσωπικές του ανησυχίες και τους φόβους για την επόμενη μέρα της πανδημίας στον χώρο του […] The post Ο Πέτρος Λαγούτης ζητά “από αυτόν που μας υποχρεώνει να μην δουλέψουμε να φροντίσει για εμάς” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πέτρος Λαγούτης ζητά "από αυτόν που μας υποχρεώνει να μην δουλέψουμε να φροντίσει για εμάς" (VIDEO)

Ο Πέτρος Λαγούτης εξέφρασε τις προσωπικές του ανησυχίες και τους φόβους για την επόμενη μέρα της πανδημίας στον χώρο του Πολιτισμού. Τι θα αφήσει η συγκεκριμένη κρίση και πως μπορεί ο χώρος της Τέχνης να καλύψει τις πληγές του με τη βοήθεια του κράτους; Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο στο OPEN Ελλάδα, ο Πέτρος Λαγούτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έχω βρεθεί σε κάποιο κόμμα, ποτέ δεν έχω πάρει δημόσια θέση τέτοια, οπότε είτε καλά είτε κακά πω για την κυβέρνηση σήμερα δεν το κάνω έχοντας στο μυαλό μου κάτι άλλο. Και το λέω αυτό γιατί σαφώς όλοι είμαστε ικανοποιημένοι από τα μέτρα που πάρθηκαν εγκαίρως και από όλο το κομμάτι

Διαβάστε το στο thestival.gr

Πέτρος Λαγούτης: «Αυτός που μας υποχρεώνει να μην δουλέψουμε να φροντίσει για εμάς»

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έχω βρεθεί σε κάποιο κόμμα, ποτέ δεν έχω πάρει δημόσια θέση τέτοια, οπότε είτε καλά είτε κακά πω για την κυβέρνηση σήμερα δεν το κάνω έχοντας στο μυαλό μου κάτι άλλο. Και το λέω αυτό γιατί σαφώς όλοι είμαστε ικανοποιημένοι από τα μέτρα που πάρθηκαν εγκαίρως και […] The post Πέτρος Λαγούτης: «Αυτός που μας υποχρεώνει να μην δουλέψουμε να φροντίσει για εμάς» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πέτρος Λαγούτης: Αυτός που μας υποχρεώνει να μην δουλέψουμε να φροντίσει για εμάς

Ο Πέτρος Λαγούτης  μιλώντας στον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο στο OPEN Ελλάδα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έχω βρεθεί σε κάποιο κόμμα, ποτέ δεν έχω πάρει δημόσια θέση τέτοια.....Έτσι έπρεπε να γίνει, έτσι έγινε και φανήκαμε οι πολίτες πολύ

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο