Αντώνης Σρόιτερ: Δείτε με ποιον αγαπημένο παρουσιαστή μας πάνε διακοπές σε ένα διαφορετικό καλοκαίρο

20:29 - 13/05/2020

Διακοπές α-λα Ελληνικά στα χρόνια του Covid-19.  Την Πέμπτη, 14 Μαΐου, ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Χρήστος Φερεντίνος, μας πάνε διακοπές σ’ ένα διαφορετικό καλοκαίρι από όσα έχουμε ζήσει έως σήμερα.  Η κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία» μας «ταξιδεύει» σε κοσμοπολίτικα νησιά αλλά και σ’ εκείνα της άγονης γραμμής, σε οργανωμένα και ελεύθερα κάμπινγκ, σε τροχόσπιτα και ιστιοπλοϊκά, σε εξοχικές κατοικίες και οικονομικές βίλλες συναντώντας επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και ταξιδιώτες που εξηγούν πώς, πού και γιατί μπορούμε να περάσουμε καλύτερα αυτό το παράξενο...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει