Έλλη Κοκκίνου: Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, έχω πολύ βαρύ άσθμα

15:05 - 14/05/2020

«Φοβόμουν και φοβάμαι και προσπαθώ να υπερνικήσω τον φόβο μου, γιατί δεν μ’ αρέσει καθόλου, αλλά κάποια πράγματα είναι δεδομένα», είπε η Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή «Μεσημέρι» και τον Γιώργο Λιάγκα.«Φοβόμουν και φοβάμαι και προσπαθώ να υπερνικήσω τον φόβο μου, γιατί δεν μ’ αρέσει καθόλου, αλλά κάποια πράγματα είναι δεδομένα», είπε η Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή «Μεσημέρι» και τον Γιώργο Λιάγκα. Μιλώντας για την περίοδο της καραντίνας, η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε πως, έχοντας ως παρέα τη μητέρα της και τον γιο της, πέρασε πιο ευχάριστα τον χρόνο στο σπίτι, ενώ αποκάλυψε πως εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ήταν ιδιαίτερα προσεκτική και γι’ αυτό περιόρισε ακόμα και τις πιο αναγκαίες μετα

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλλη Κοκκίνου: «Φοβάμαι πάρα πολύ… έχω από 3 ετών πολύ βαρύ άσθμα»

Η τραγουδίστρια μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για το πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση με τον κορωνοϊό 

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά