Δημοσιογράφος του Alpha δέχθηκε επίθεση ενώ έκανε ρεπορτάζ: «Είμαι καλά, με μία απλή διάσειση»
21:42 - 14/05/2020
«Χίλια συγνώμη που σας αναστάτωσα . Είμαι καλά με μια απλή διάσειση . Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σήμερα στα μηνύματα σας γιατί οι γιατροί απαγορεύουν οποιαδήποτε χρήση υπολογιστή κτλ … με συγκινήσατε φιλαράκια με το ενδιαφέρον σας … τι να πω ; Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά κ να προσέχετε … την κακιά ώρα […]
The post Δημοσιογράφος του Alpha δέχθηκε επίθεση ενώ έκανε ρεπορτάζ: «Είμαι καλά, με μία απλή διάσειση» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημοσιογράφος του Alpha βρέθηκε στο νοσοκομείο: Είμαι καλά με μια απλή διάσειση
Στο νοσοκομείο βρέθηκε η δημοσιογράφος του Alpha, Ρένα Κουβελιώτη. Σύμφωνα με την ανάρτηση της στον προσωπικό...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ δημοσιογράφος του ALPHA για την επίθεση που δέχθηκε: Είμαι καλά με μια απλή διάσειση
Είναι καλά στην υγεία της η δημοσιογράφος του ALPHA, Ρένα Κουβελιώτη, αναφέρει σε ανάρτηση της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, μετά την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους, ενώ βρισκόταν για ρεπορτάζ σε μια παραλία της Αττικής, με αφορμή το άνοιγμα των πλαζ το Σάββατο.
"Χίλια συγνώμη που σας αναστάτωσα . Είμαι καλά με μια απλή διάσειση . Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σήμερα στα μηνύματα σας γιατί οι γιατροί απαγορεύουν οποιαδήποτε χρήση υπολογιστή κτλ ... με συγκινήσατε φιλαράκια με το ενδιαφέρον σας ... τι να πω ; Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά κ να προσέχετε ... την κακιά ώρα κ τους κακούς ανθρώπους", έγραψε στην ανάρτησή της.
Διαβάστε το στο thestival.grΣοκ για δημοσιογράφο του Alpha: Έπαθε διάσειση! Δέχτηκε επίθεση την ώρα που έκανε ρεπορτάζ για το άνοιγμα των παραλιών
Επίθεση από άγνωστους δέχτηκε η δημοσιογράφος του Alpha Ρένα Κουβελιώτη κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ με αφορμή το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών το Σαββατοκύριακο. Η κ. Κουβελιώτη, σε ανάρτησή της στο Facebook διαβεβαίωσε πως είναι καλά στην υγεία της, απλά έπαθε μια διάσειση. Ενώ ευχαριστεί τους διαδικτυακούς της φίλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν. Η ανάρτηση: […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΔημοσιογράφος του Alpha δέχθηκε επίθεση ενώ έκανε ρεπορτάζ!
Η δημοσιογράφος του Alpha, Ρένα Κουβελιώτη με ανάρτησή της στο Facebook έκανε γνωστό ότι σήμερα, κι ενώ βρισκόταν σε ρεπορτάζ σε παραλία, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους. «Χίλια συγνώμη που σας αναστάτωσα . Είμαι καλά με μια απλή διάσειση . Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σήμερα στα μηνύματα σας γιατί οι γιατροί απαγορεύουν οποιαδήποτε χρήση υπολογιστή […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣοκ για δημοσιογράφο του Alpha: Έπαθε διάσειση! Δέχτηκε επίθεση την ώρα που έκανε ρεπορτάζ για το άνοιγμα των παραλιών
Επίθεση από άγνωστους δέχτηκε η δημοσιογράφος του Alpha Ρένα Κουβελιώτη κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ με αφορμή το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών το Σαββατοκύριακο. Η κ. Κουβελιώτη, σε ανάρτησή της στο Facebook διαβεβαίωσε πως είναι καλά στην υγεία της, απλά έπαθε μια διάσειση. Ενώ ευχαριστεί τους διαδικτυακούς της φίλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν. Η ανάρτηση: Χίλια συγνώμη που σας αναστάτωσα. Είμαι καλά με μια απλή διάσειση . Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σήμερα στα μηνύματα σας γιατί οι γιατροί απαγορεύουν οποιαδήποτε χρήση υπολογιστή κτλ … με συγκινήσατε φιλαράκια με το ενδιαφέρον σας … τι να πω ; Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά κ να προσέχετε … την κακιά ώρα κ τους κακούς ανθρώπους. (πληροφορ
Διαβάστε το στο spoilers