Τζένη Μπαλατσινού: Οι ευχές γεμάτο έρωτα στον Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά του! Φωτογραφία

09:03 - 15/05/2020

Γενέθλια έχει σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας και κλείνει τα 46 του χρόνια! The post Τζένη Μπαλατσινού: Οι ευχές γεμάτο έρωτα στον Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά του! Φωτογραφία appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένη Μπαλατσινού: Οι ευχές για τα γενέθλια του Βασίλη Κικίλια

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος να γίνεται 46 ετών. Πρώτη, του ευχήθηκε – δημόσια – τα χρόνια πολλά, η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τζένη Μπαλατσινού: Ευχές γεμάτες έρωτα στον Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά του!

Με τρυφερά λόγια τίμησε η Τζένη Μπαλατσινού τα γενέθλιά του συζύγου της και υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια. Μέσα από τα social media, σε Facebook και Instagram, η Τζένη Μπαλατσινού έστειλε δημοσίως τις ευχές της για την ξεχωριστή ημέρα του Βασίλη Κικίλια. «Χρόνια πολλά μωρό μου! Να είσαι δυνατός, υγιής, και να μπορείς να προσφέρεις πάντα!» […] Το άρθρο Τζένη Μπαλατσινού: Ευχές γεμάτες έρωτα στον Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά του! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Το τρυφερό μήνυμα της Μπαλατσινού στον Κικίλια για τα γενέθλιά του

Η Τζένη Μπαλατσινού ευχήθηκε με ένα τρυφερό μήνυμα στο instagram χρόνια πολλά στον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά του. Ο Υπουργός Υγείας γίνεται 46 χρονών και η σύζυγός του πόσταρε φωτογραφία τους αγκαλιά στο instagram κι έγραψε: Χρόνια πολλά μωρό μου! Να είσαι δυνατός, υγιής, και να μπορείς να προσφέρεις πάντα! Το ζευγάρι τον επόμενο μήνα θα συμπληρώσει έναν χρόνο γάμο και συνεχίζει να είναι πολύ ερωτευμένο κι ευτυχισμένο. View this post on Instagram Χρόνια πολλά μωρό μου! Να είσαι δυνατός, υγιής, και να μπορείς να προσφέρεις πάντα! ???????????? A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on May 14, 2020 at 10:13pm PDT > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Το τ

Διαβάστε το στο spoilers

Τζένη Μπαλατσινού σε Βασίλη Κικίλια: 'Χρόνια πολλά μωρό μου!'

Οι θερμές ευχές για τα γενέθλια του Βασίλη Κικίλια που σήμερα έγινε 46 ετών

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της