Τζένη Μπαλατσινού σε Κικίλια: «Χρόνια πολλά μωρό μου»

09:45 - 15/05/2020

Γενέθλια έχει ο Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένη Μπαλατσινού: Χρόνια πολλά μωρό μου!

Οι θερμές ευχές για τα γενέθλια του Βασίλη Κικίλια που σήμερα έγινε 46 ετών

Διαβάστε το στο

Μπαλατσινού σε Κικίλια: «Χρόνια πολλά μωρό μου»! (photo)

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας και πρώτη από όλους που του ευχήθηκε δημόσια, δεν είναι άλλη από τη σύζυγο του Τζένη Μπαλατσινού. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Μπαλατσινού: Οι ευχές για τα γενέθλια του Κικίλια – «Χρόνια πολλά, μωρό μου!»

Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της και η κοινή φωτογραφία

Διαβάστε το στο mononews.gr

Τζένη Μπαλατσινού για τα γενέθλια Κικίλια: «Χρόνια πολλά μωρό μου» (φώτο)

Στον Βασίλη Κικίλια που σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά του, έσπευσε να ευχηθεί η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού. Έτσι, ανέβασε το πρωί της Παρασκευής στο λογαριασμό της στο Instagram, μία τρυφερή κοινή φωτογραφία τους, την οποία συνόδευσε με τις ευχές της. «Χρόνια πολλά μωρό μου! Να είσαι δυνατός, υγιής, και να μπορείς να προσφέρεις πάντα!», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού. View this post on Instagram Χρόνια πολλά μωρό μου! Να είσαι δυνατός, υγιής, και να μπορείς να προσφέρεις πάντα! ???????????? A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on May 14, 2020 at 10:13pm PDT

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας