Μπουχαλάκης: «Συνεχίζουμε ακόμη καλύτερα για να πετύχουμε τους στόχους μας»

21:10 - 28/10/2019

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έδωσε το... σύνθημα για ακόμη καλύτερη συνέχεια από τον Ολυμπιακό, με σκοπό να εκπληρώσουν τους στόχους του. Παράλληλα, ανέφερε πως το ματς με την Μπάγερν αφήνει μια... πικρία στους Πειραιώτες, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία της Μυρτώς και της Τόνιας στο γήπεδο, λέγοντας πως αυτοί οι άνθρωποι δίνουν το παράδειγμα με το πόσο δύναμη έχουν και θέληση για τη ζωή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Olympiacos TV: Για την παρουσία της Μυρτώς και της Τόνιας στο γήπεδο: «Νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι μας δίνουν το παράδειγμα με το πόσο δύναμη έχουν και θέληση για τη ζωή. Αντιμετωπίζουν όλα τα προβλήματα και μένουν τόσο δυνατοί και νομίζω ότι είναι παράδειγμα για όλου

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπουχαλάκης: «Συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας» (vid)

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για την παρουσία της Μυρτώς και της Τόνιας στο ματς με την ΑΕΚ, για τη νίκη επί της Ένωσης, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια.

Διαβάστε το στο

Μπουχαλάκης: «Συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας» (vid)

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για την παρουσία της Μυρτώς και της Τόνιας στο ματς με την ΑΕΚ, για τη νίκη επί της Ένωσης, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια.

Διαβάστε το στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)