Πετρούνιας – Μιλλούση: Aυτός είναι ο Έλληνας τραγουδιστής που θα βαφτίσει την κόρης τους

09:36 - 16/05/2020

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, έχοντας στην αγκαλιά τους την κορούλα τους. Οι δυο αθλητές...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πετρούνιας – Μιλλούση: Aυτός είναι ο Έλληνας τραγουδιστής που θα βαφτίσει την κόρη τους

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, έχοντας στην αγκαλιά τους την κορούλα τους....

Διαβάστε το στο Zougla

Ποιος διάσημος τραγουδιστής θα βαφτίσει την κόρη του Λευτέρη Πετρούνια

Ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης μάλιστα δε δίστασε να προδώσει τον "νονό" της μικρής του κόρης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Πετρούνιας – Μιλλούση: Αυτός ο διάσημος τραγουδιστής θα είναι ο νονός του παιδιού τους! (video)

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας, το βράδυ της Παρασκευής (15/05), στο Mega, αφού ανέφερε ποιος θα βαφτίσει την κόρη του, που έχει αποκτήσει με τη Βασιλική Μιλλούση. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Πετρούνιας-Μιλλούση: Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής που θα βαφτίσει την κόρη τους!

Ποιος γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα είναι άραγε ο νονός της κόρης του Πετρούνια; Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο χρυσός Ολυμπιονίκης.  Το ζευγάρι, που πριν λίγους μήνες απέκτησε ένα νέο μέλος στην οικογένεια, απολαμβάνει μαζί την κάθε στιγμή, ενώ έχει γίνει γνωστό πως το όνομα που θα πάρει η κόρη τους είναι «Σοφία». Όμως, ποιος […] Το άρθρο Πετρούνιας-Μιλλούση: Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής που θα βαφτίσει την κόρη τους! εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr

Πετρούνιας - Μιλλούση: Ποιος γνωστός τραγουδιστής θα βαφτίσει την κόρη τους

Θα την ονομάσουν Σοφία

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»