«Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου» - Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

10:27 - 16/05/2020

ΕΛΛAΔΑ  Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής “Πρωινοί Τύποι” του ΑΝΤ1 η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη. “Η Ελένη δεν γυρνάει όποια κι αν ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών” είπε η κα Τοπαλούδη. Η ίδια ζήτησε τα ισόβια “να είναι πραγματικά ισόβια”. “Όσο ζουν να παραμείνουν στη φυλακή” είπε χαρακτηριστικά. “Η τιμωρία αυτή δεν είναι αμείλικτη. Σε 8 χρόνια μπορεί να παίρνουν άδεια να πάνε στο νησί τους. Εμένα όμως με υποχρέωσαν σε έναν αιώνιο θάνατο. Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου” τόνισε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας. Για τη διαδικασία της δίκης η ίδια δήλωσε ικανοποιημένη, ενώ υποστήριξε την Εισαγγελέα λέγοντας ότι: “Απέδ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)