Ο Δημήτρης Σταρόβας εξομολογείται – “Έχω πιάσει τον εαυτό μου 6 ώρες όρθιο σε μια ρουλέτα”

16:09 - 17/05/2020

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του Dot το μεσημέρι της Κυριακής. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης και κριτής του YFSF […] The post Ο Δημήτρης Σταρόβας εξομολογείται – “Έχω πιάσει τον εαυτό μου 6 ώρες όρθιο σε μια ρουλέτα” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Δημήτρης Σταρόβας θυμάται τον εθισμό στον τζόγο: “Ήμουν 6 ώρες όρθιος σε μια ρουλέτα”

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση από τον δημοφιλή καλλιτέχνη…. Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του Dot το μεσημέρι της Κυριακής. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης και κριτής ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ο Δημήτρης Σταρόβας θυμάται τον εθισμό στον τζόγο: “Ήμουν 6 ώρες όρθιος σε μια ρουλέτα” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Σταρόβας: Έχω πιάσει τον εαυτό μου 6 ώρες όρθιο σε μια ρουλέτα”

"Δεν καταλαβαίνεις τον χρόνο. Δεν υπάρχουν ρολόγια, δεν υπάρχουν παράθυρα" The post Δημήτρης Σταρόβας: Έχω πιάσει τον εαυτό μου 6 ώρες όρθιο σε μια ρουλέτα” appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ο Δημήτρης Σταρόβας θυμάται τον εθισμό στον τζόγο: “Ήμουν 6 ώρες όρθιος σε μια ρουλέτα” (ΒΙΝΤΕΟ)

"Δεν καταλαβαίνεις τον χρόνο. Δεν υπάρχουν ρολόγια, δεν υπάρχουν παράθυρα" Το άρθρο Ο Δημήτρης Σταρόβας θυμάται τον εθισμό στον τζόγο: “Ήμουν 6 ώρες όρθιος σε μια ρουλέτα” (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ο Δημήτρης Σταρόβας θυμάται τον εθισμό στον τζόγο: “Ήμουν 6 ώρες όρθιος σε μια ρουλέτα”

“Δεν καταλαβαίνεις τον χρόνο. Δεν υπάρχουν ρολόγια, δεν υπάρχουν παράθυρα” Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του Dot το μεσημέρι της Κυριακής. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης και κριτής του YFSF μίλησε με ειλικρίνεια, μεταξύ άλλων, για την ζημιά που είχε κάνει στο παρελθόν στην προσωπική του ζωή η αδυναμία στον τζόγο. Ειδικότερα, ο Δημήτρης Σταρόβας […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Ο Δημήτρης Σταρόβας θυμάται τον εθισμό στον τζόγο: Ήμουν 6 ώρες όρθιος σε μια ρουλέτα

Δεν καταλαβαίνεις τον χρόνο. Δεν υπάρχουν ρολόγια, δεν υπάρχουν παράθυρα Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του Dot το μεσημέρι της Κυριακής. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης και κριτής του YFSF μίλησε με ειλικρίνεια, μεταξύ άλλων, για την ζημιά που είχε κάνει στο παρελθόν στην προσωπική του ζωή η αδυναμία στον τζόγο. Ειδικότερα, ο Δημήτρης Σταρόβας εξομολογήθηκε πως κάποια στιγμή πέρασα μια περίοδο, γύρω στο 2005 με 2007, που πήγαινα πολύ συχνά στο καζίνο. Είχα πάθει αυτή την αρρώστια. Δεν καταστράφηκα οικονομικά αλλά μου έτρωγε πάρα πολύ χρόνο. Πήγαινα στη Θεσσαλονίκη, γιατί η σχέση μου ήταν τότε εκεί, έφτανα στις 4 το απόγευμα, με περίμενε η κοπέλα και εγώ πήγαινα στις έξι το πρωί. Μ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο