Νίκος Χατζηνικολάου: «Ξέρω τι σημαίνει να κάνει κανείς restart»

09:21 - 29/10/2019

Τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου φιλοξένησε, το βράδυ της Δευτέρας, ο Νίκος Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω». Οι δύο […] The post Νίκος Χατζηνικολάου: «Ξέρω τι σημαίνει να κάνει κανείς restart» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Χατζηνικολάου: Ξέρω τι σημαίνει να αισθάνεσαι ότι πλησίασες πολύ κοντά στο τέλος (Video)

MEDIA  Καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου το βράδυ της Δευτέρας. Μεταξύ άλλων, οι δυο ηθοποιοί αναφέρθηκαν σε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του Αιμίλιου Χειλάκη με τον Νίκο Χατζηνικολάου να συμμερίζεται απόλυτα τα συναισθήματά του, καθώς -όπως αποκάλυψε- έχει βρεθεί και ο ίδιος στο παρελθόν σε αντίστοιχη κατάσταση. «Σε ρωτάω γιατί έχω περάσει κι εγώ πολύ σοβαρές περιπέτειες με την υγεία μου και ξέρω τι σημαίνει να κάνει κανείς restart, να αισθανθεί δηλαδή ότι πλησίασε πολύ κοντά στο τέλος και ξανά αρχίζει. Έχει και θετική πλευρά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον Αιμίλιο Χειλάκη να συμπληρώνει: «Όταν μου το

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Η εξομολόγηση του Χατζηνικολάου: “Ξέρω τι σημαίνει να αισθανθεί κανείς ότι πλησίασε πολύ κοντά στο τέλος”

Τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου φιλοξένησε, το βράδυ της Δευτέρας, ο Νίκος Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω». Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν, μέσα σε όλα, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Αιμίλιου με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή να εκφράζει την πλήρη κατανόηση του καθώς και ο ίδιος έχει βρεθεί στο παρελθόν σε εξίσου δύσκολη κατάσταση. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νίκος Χατζηνικολάου για την υγεία του: «Ξέρω πώς είναι να πλησιάζεις κοντά στο τέλος» (vid)

O Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε για το πρόβλημα υγείας του στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με φιλοξενούμενος τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο