Μπέιλ: «Brexit; Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο πρωθυπουργός…»

09:50 - 29/10/2019

Brexit και γκολφ… περιείχε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Γκάρεθ Μπέιλ στην βρετανική εφημερίδα «Telegraph», όπου παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει ποιος είναι πρωθυπουργός στην Αγγλία.     «Παρακολουθώ το Brexit από την οικονομική πλευρά, επειδή επηρεάζει τις επενδύσεις μου και τα χρήματά μου με έναν τρόπο», είπε. «Δεν διαβάζω τα διάφορα νέα σχετικά με τη διαδικασία. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέιλ: «Brexit; Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο πρωθυπουργός...»

Brexit και γκολφ... περιείχε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Γκάρεθ Μπέιλ στην βρετανική εφημερίδα «Telegraph», όπου παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει ποιος είναι πρωθυπουργός στην Αγγλία. «Παρακολουθώ το Brexit από την οικονομική πλευρά, επειδή επηρεάζει τις επενδύσεις μου και τα [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Μπέιλ: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου»!

Σε μία σοκαριστική παραδοχή, ο Γκάρεθ Μπέιλ λέει ότι ζει σε ένα «συννεφάκι» και δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου! «Δεν γνωρίζω το 99% όσων συμβαίνουν με το Brexit. Δεν γνωρίζω καν ποιος είναι ο πρωθυπουργός πλέον», είπε αρχικά ο Ουαλός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον δημοσιογράφο να μένει έκπληκτος και να επιμένει, λέγοντάς του ότι πρωθυπουργός είναι ο Μπόρις Τζόνσον. «Νόμιζα πως ήταν δήμαρχος. Δεν είναι; Δεν μπορώ να πω το παραμικρό για όσα συμβαίνουν γιατί δεν με ενδιαφέρει η κατάσταση. Παρακολουθώ μόνο το γκολφ. Μπορώ να σου πω ποιος είναι το νούμερο ένα στον κόσμο στο γκολφ. Γενικά αυτή η κατάσταση με ενδιαφέρει μόνο από οικονομικής πλευράς και κατά πόσο με ε

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Μπέιλ: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ παραδέχθηκε πως δεν έχει καμία ιδέα για την πολιτική «σκηνή» του Ηνωμένου Βασιλείου και πως τον ενδιαφέρει μόνο η οικονομική εξέλιξη στο Νησί.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά