#Γκάρεθ Μπέιλ

Μπέιλ για Ρονάλντο: «Αν κερδίζαμε 5-0 και δεν σκόραρε, πετούσε τα παπούτσια του θυμωμένος» (vid)

fosonline.gr
Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποκάλυψε πτυχές του χαρακτήρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, από την κοινή τους θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης.
20:46 30/06/2023

Καλά πήγε! Ο Μπέιλ είχε προβλέψει MVP τελικού τον Ντε Μπρόινε που τραυματίστηκε!

filathlos.gr
Καλά πήγε! Ο Μπέιλ είχε προβλέψει MVP τελικού τον Ντε Μπρόινε που τραυματίστηκε! 10/06/2023 Ο Γκάρεθ Μπέιλ είπε πριν τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ ποιον παίκτη περιμένει να αναδειχθεί MVP, ωστόσο δεν θα μπορούσε να πέσει πιο έξω! Βλέπετε, ο Ουαλός προέβλεψε ότι πολυτιμότερος του αγώνα θα βγει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος όμως δεν έβγαλε ούτε ημίχρονο, αφού τραυματίστηκε και αποχώρησε.  Υπενθυμίζεται πως ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής είχε κερδίσει ο ίδιος το συγκεκριμένο βραβείο το 2018, με τα δύο γκολ που είχε σημειώσει στο 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης ενάντια στη Λίβερπουλ στο Κίεβο.  
23:46 10/06/2023

Μπέιλ: Η Ρέξαμ του Deadpool θέλει να του... φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια

Gazzetta
Ο Ράιαν Ρέινολντς και ο Ρομπ ΜάκΕλχενι θέλουν να συνδυάσουν την επάνοδο της Ρέξαμ στη Football League με ένα «μπαμ» και προσπαθούν να πείσουν Γκάρεθ Μπέιλ να επιστρέψει στην ενεργό δράση.
23:44 25/04/2023

Θέλει να τρελάνει κόσμο η χολιγουντιανή Ρέξαμ – Σενάρια επιστροφής του Γκάρεθ Μπέιλ στη δράση!

sportime.gr
Μια ανάρτηση του Ρομπ Μακέλενεϊ βάζει «φωτιά» αναφορικά με το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ και το ενδεχόμενο επιστροφής του στη δράση για λογαριασμό της Ρέξαμ! Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.
21:20 25/04/2023

Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μπέιλ στην εθνική Ουαλίας

filathlos.gr
Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μπέιλ στην εθνική Ουαλίας 28/03/2023 Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωσή του ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση, ο Γκάρεθ Μπέιλ αποχαιρέτησε τους φίλους της εθνικής Ουαλίας, μέσω μιας ομιλίας του πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Λετονία. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης, έπαιξε για τελευταία φορά με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ενώ στην αποψινή (28/3) αναμέτρηση του δόθηκε η ευκαιρία να στείλει το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του και να αποθεωθεί από τους συμπατριώτες του. Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ο 33χρονος τόνισε πως ήταν τιμή του που εκπροσώπ
22:56 28/03/2023

Ο Γκάρεθ Μπέιλ κάνει στροφή στην καριέρα του και δήλωσε συμμετοχή σε τουρνουά γκολφ

Newsit
Ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος σε ηλικία μόλις 33 ετών ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το ποδόσφαιρο, τόσο σε επίπεδο συλλόγων, όσο και από την εθνική Ουαλίας, στρέφεται στο αγαπημένο του γκολφ. Ο Ουαλός σταρ του ποδοσφαίρου, Γκάρεθ Μπέιλ, θα συμμετάσχει, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε τουρνουά και συγκεκριμένα στο PGA Tour. ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γκάρεθ Μπέιλ κάνει στροφή στην καριέρα του και δήλωσε συμμετοχή σε τουρνουά γκολφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:46 24/01/2023

Ο Μπέιλ και επίσημα το… γύρισε στο γκολφ

thessports.gr
Ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος σε ηλικία μόλις 33 ετών ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το ποδόσφαιρο, τόσο σε επίπεδο συλλόγων, όσο και από την εθνική Ουαλίας, στρέφεται στο αγαπημένο του γκολφ! Ο Ουαλός θα συμμετάσχει, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε τουρνουά και συγκεκριμένα στο PGA Tour. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το […] The post Ο Μπέιλ και επίσημα το… γύρισε στο γκολφ first appeared on ThesSports.
12:00 24/01/2023

Το «γυρνάει» στο γκολφ ο Γκάρεθ Μπέιλ – Δήλωσε συμμετοχή στο PGA Tour

aek1924.gr
Στροφή στην καριέρα του κάνει ο Γκάρεθ Μπέιλ, που μπορεί να αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο, αλλά όχι και από τον αθλητισμό Ο Γκάρεθ Μπέιλ πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αλλά όπως φαίνεται δεν θα μείνει για πολύ εκτός του αθλητικού χώρου. Ο Ουαλός λατρεύει το γκολφ και θα συμμετάσχει, όπως […] The post Το «γυρνάει» στο γκολφ ο Γκάρεθ Μπέιλ – Δήλωσε συμμετοχή στο PGA Tour appeared first on AEK1924.gr.
11:20 24/01/2023

Ο θρύλος του Γκάρεθ Μπέιλ - Η Ουαλία, η Ρεάλ και το φινάλε μέσα σε αμφισβήτηση

ProtoThema.gr
Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που ανέδειξε η Ουαλία πέτυχε τα πάντα στην καριέρα του, γνωρίζοντας όμως και τεράστια αμφισβήτηση από τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ
12:02 10/01/2023

Μαρσέλο: Η ανάρτησή του για το «αντίο» του Γκάρεθ Μπέιλ – Μαζί με τον Χάμες παρουσίασαν εμβληματική φανέλα της Ρεάλ

Newsbeast.gr
Ο Γκάρεθ Μπέιλ ανακοίνωσε πως σταματά το ποδόσφαιρο σε ηλικία 33 ετών και ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Μαρσέλο, τον αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram. Οι δύο τους έζησαν πολλά από το 2013 που πήγε ο Ουαλός στη Ρεάλ Μαδρίτης, μέχρι το 2022 που αποχώρησαν μαζί όταν έληξαν τα συμβόλαιά τους με τη «βασίλισσα». Κορυφαία ανάμνηση, που δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το μήνυμα του άσου των «ερυθρόλευκων» ήταν η ασίστ που του έδωσε στο εντυπωσιακό γκολ που έβαλε ο Μπέιλ με «ψαλίδι» στον τελικό του Champions League του 2018 που οι «μπλάνκος» νίκησαν με 3-1. Εκείνο ήταν το ένα από τα πέντε Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης που κατέκτησαν παρέα. «Τι απίστευτο ταξίδι Γκας (σ.σ. τ
23:48 09/01/2023

Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης αποθέωσαν τον Γκάρεθ Μπέιλ

Newsit
Ο Γκάρεθ Μπέιλ έβαλε πρόωρο τέλος στην τεράστια ποδοσφαιρική του καριέρα και η Ρεάλ Μαδρίτης με την Τότεναμ, τον αποθέωσαν για την προσφορά του, με μία σειρά από αναρτήσεις στα social media. Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τον Μπέιλ, ο οποίος κατέκτησε 19 τίτλους μαζί της σε 9 σεζόν, ενώ παρουσίασε ... Περισσότερα To άρθρο Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης αποθέωσαν τον Γκάρεθ Μπέιλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:22 09/01/2023

Τότεναμ σε Μπέιλ: «Γεννήθηκες για να παίξεις στα Σπιρούνια»

aek1924.gr
Το δικό της «ευχαριστώ» είπε η Τότεναμ στον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος σε ηλικία 33 ετών ανακοίνωσε την αποσυρσή του. Η Τότεναμ δεν θα μπορούσε να τον ξεχάσει ποτέ. Άλλωστε, ο Γκάρεθ Μπέιλ, πριν φύγει για τη Μαδρίτη είχε φροντίσει να χαρίσει ορισμένες ανεπανάληπτες στιγμές στους φίλους της ομάδας. Ο Λονδρέζικος σύλλογος λοιπόν, μετά την […] The post Τότεναμ σε Μπέιλ: «Γεννήθηκες για να παίξεις στα Σπιρούνια» appeared first on AEK1924.gr.
23:02 09/01/2023

Ο Μπέιλ «κρέμασε» τα παπούτσια του, η συζήτηση ξεκίνησε – Είναι ο πιο αδικημένος της γενιάς του;

sportime.gr
Ο «πρίγκιπας» της Ουαλίας Γκάρεθ Μπέιλ αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην σπουδαία του καριέρα, η οποία ενδεχομένως να ήταν ακόμα μεγαλύτερη αν έλειπαν ορισμένες... αυτοκαταστροφικές τάσεις. Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.
22:16 09/01/2023

Μαρσέλο και Χάμες αποθεώνουν Μπέιλ

fosonline.gr
Το δικό τους αντίο στον παλιό συμπαίκτη και παντοτινό φίλο τους Γκάρεθ Μπέιλ έστειλαν Μαρσέλο και Χάμες για την αποχω΄ρηση του Ουαλού σταρ από τα γήπεδα. 
22:06 09/01/2023

Γκάρεθ Μπέιλ: Η φλόγα του Δράκου έσβησε...

Gazzetta
Αστέρι στην Τότεναμ, ηγέτης στην Ουαλία, άνθρωπος των τελικών στη Μαδρίτη! Ο Γκάρεθ Μπέιλ έριξε τίτλους τέλους σε μια καριέρα γεμάτη τρόπαια και το Gazzetta θυμάται το τρελό «οδοιπορικό» του στην ευρωπαϊκή ελίτ.
20:22 09/01/2023

Ρεάλ Μαδρίτης: «Η μορφή του Μπέιλ θα είναι για πάντα συνδεδεμένη με την ιστορία του συλλόγου»

fosonline.gr
Η Ρεάλ Μαδρίτης ευχαρίστησε τον Γκάρεθ Μπέιλ για την προσφορά του στο σύλλογο, μετά την απόφαση του Ουαλού να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.
20:10 09/01/2023

Αποθέωσε τον Γκάρεθ Μπέιλ η Ρεάλ Μαδρίτης (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Αποθέωσε τον Γκάρεθ Μπέιλ η Ρεάλ Μαδρίτης (ΦΩΤΟ) 09/01/2023 Ο Γκάρεθ Μπέιλ... κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 33 ετών και βάζοντας τέλος σε μια πλούσια καριέρα, στην οποία πανηγύρισε μεταξύ άλλων την κατάκτηση πέντε Champions League με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι "μερένγκες" εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ευχαριστούν τον Ουαλό σούπερ σταρ για όσα προσέφερε στον σύλλογο και στη συνέχεια πόσταρε φωτογραφίες από τις κορυφαίες του στιγμές με την ομάδα. Αναλυτικά όσα αναφέρει η Ρεάλ στην ανακοίνωσή της  «Δεδομένης της ανακοίνωσης του Γκάρεθ Μπέιλ για την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο ως επαγγελματίας παίκτης, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δείξει την ευγνω
19:52 09/01/2023

Ρεάλ για Μπέιλ: «Ευγνωμοσύνη και θαυμασμός για έναν θρύλο του ποδοσφαίρου»

Gazzetta
Ο Γκάρεθ Μπέιλ έκανε γνωστή την απόφασή του να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 33 ετών και η Ρεάλ Μαδρίτης τον αποθέωσε μέσω μιας μακροσκελούς ανακοίνωσης.
19:14 09/01/2023

Γκάρεθ Μπέιλ: Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο ο 33χρονος Ουαλός

neolaia.gr
Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα βάζει ο 33χρονος Ουαλός Γκάρεθ Μπέιλ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.
19:06 09/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load