Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει για το “Της Ελλάδος τα παιδιά” – Τι του είχε πει ο Μίνωας Κυριακού;
08:12 - 20/05/2020
Για τη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά” απάντησε ο Γιάννης Μπέζος, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στα “Μεσάνυχτα” και […]
The post Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει για το “Της Ελλάδος τα παιδιά” – Τι του είχε πει ο Μίνωας Κυριακού; appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η αποκάλυψη Μπέζου για το σίριαλ «Της Ελλάδος τα παιδιά» και τον Μίνωα Κυριακού
Για το σίριαλ «Της Ελλάδος τα παιδιά» απάντησε ο Γιάννης Μπέζος, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στα «Μεσάνυχτα»...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει για το “Της Ελλάδος τα παιδιά” – Τι του είχε πει ο Μίνωας Κυριακού;
Για τη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά” μίλησε ο Γιάννης Μπέζος, σε συνέντευξη που έδωσε στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη, αποκαλύπτοντας τι του είχε πει τότε ο Μίνωας Κυριακού.
«Ο Μίνωας ήταν πολύ φίλος μου και κάναμε και παρέα, τον εκτιμούσα πάρα πολύ και αυτός το ίδιο. Για τη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά” μου είχε πει “πιστεύω ότι είναι αυτοκτονία, αλλά κάνε το για το γινάτι σου”.
Συμβαίνει καμιά φορά, δεν πίστευαν τότε, είναι και πολλά χρόνια πριν, ήταν σε τελείως άλλο αστερισμό οι σταθμοί τότε, απλά εγώ ήμουν στην τρέλα μου και επειδή το υπερασπίστηκα λυσσαλέα πέτυχε.
Τα βλέπω καμιά φορά όλα αυτά τα σίριαλ που είχα παίξει, παραμένουν παλιά όμως, είναι ωραία, τα αγαπάμε, αλλά δεν τα ν
Διαβάστε το στο thestival.grΓιάννης Μπέζος: Η αποκάλυψη για τη σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά»
Για το σίριαλ «Της Ελλάδος τα παιδιά» ,ίλησε ο Γιάννης Μπέζος, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπ΄γ, όπου αποκάλυψε και τι του είχε πει τότε ο Μίνωας Κυριακού.
«Ο Μίνωας ήταν πολύ φίλος μου και κάναμε και παρέα, τον εκτιμούσα πάρα πολύ και αυτός το ίδιο. Για τη σειρά "Της Ελλάδος τα παιδιά" μου είχε πει "πιστεύω ότι είναι αυτοκτονία, αλλά κάνε το για το γινάτι σου". Συμβαίνει καμιά φορά, δεν πίστευαν τότε, είναι και πολλά χρόνια πριν, ήταν σε τελείως άλλο αστερισμό οι σταθμοί τότε, απλά εγώ ήμουν στην τρέλα μου και επειδή το υπερασπίστηκα λυσσαλέα πέτυχε» είπε ο ηθοποιός.
Στην ερώτηση τα σίριαλ που έχει παίξει κατά καιρούς κι αν τα βλέπει απάντησε: «Τα βλέπω καμιά φορά ό
Διαβάστε το στο pronews.grΗ αποκάλυψη του Γιάννη Μπέζου για το “Της Ελλάδος τα παιδιά” και τον Μίνωα Κυριακού
Για τη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά” απάντησε ο Γιάννης Μπέζος, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη, όπου αποκάλυψε και τι του είχε πει τότε ο Μίνωας Κυριακού. «Ο Μίνωας ήταν πολύ φίλος μου και κάναμε και παρέα, τον εκτιμούσα πάρα πολύ και αυτός το ίδιο. Για τη σειρά […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιάννης Μπέζος: Η αποκάλυψη για το «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Γιάννης Μπέζος: Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του γύρισε τον χρόνο πίσω αναφέροντας μεταξύ άλλων το πως στήθηκε το επιτυχημένο σίριαλ «Της Ελλάδος τα παιδία».
Διαβάστε το στο pagenews.gr