Νίκος Καρδούλας: Πότε τελειώνει η πανδημία στην Ελλάδα;

13:27 - 20/05/2020

Στην παρούσα έρευνα παρουσιάζονται οι προγνώσεις του μαθηματικού μου μοντέλου, του Ινστιτούτου ΙΗΜΕ του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον και του Πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης, για το ημερολογιακό τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, όσον αφορά το μαθηματικό μηδενισμό των κρουσμάτων.   Πρόγνωση του μαθηματικού μου μοντέλου   Πραγματοποιώντας  προσομοίωση του μαθηματικού μου μοντέλου με δεδομένα του … Συνεχίστε την ανάγνωση του "Νίκος Καρδούλας: Πότε τελειώνει η πανδημία στην Ελλάδα;"

Διαβάστε Περισσότερα στο trikalavoice.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πότε τελειώνει η πανδημία στην Ελλάδα;

Στην παρούσα έρευνα παρουσιάζονται οι προγνώσεις του μαθηματικού μου μοντέλου, του Ινστιτούτου ΙΗΜΕ του Πανεπιστημίου της...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιάνης Βαρουφάκης: Έρχεται 5ο μνημόνιο στην Ελλάδα

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης εξέφρασε σήμερα έντονες επιφυλάξεις με τον αντίκτυπο που θα έχει στην ελληνική οικονομία η συμφωνία Μέρκελ – Μακρόν. Συγκεκριμένα ο κ. Βαρουφάκης εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ακόμα κι αν γίνει πράξη η συμφωνία μεταξύ των ηγετών Γερμανίας και Γαλλίας για ενισχύσεις ύψους 500 δισ. ευρώ για ανάκαμψη της […] The post Γιάνης Βαρουφάκης: Έρχεται 5ο μνημόνιο στην Ελλάδα appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ trikalavoice.gr

Ο νέος Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαγεωργίου στον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα

“Γεια σου κούκλε… Μάνη εδώ”!!!…

Σπουδαίος Αβραμόπουλος! Δάκρυσαν και τα Μετέωρα…

Απεβίωσε ο Χρυσόστομος Κοκώνης

Έρχεται!… Στο Ελιά LOFT την Κυριακή του Πάσχα ο Πάνος Κιάμος

Κλείνει επαρχιακός δρόμος των Τρικάλων αύριο το πρωί