Παιδικοί σταθμοί: Το άνοιγμα υπό σκέψη

15:24 - 20/05/2020

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ανοίξουν και οι παιδικοί σταθμοί της χώρας, ενώ φαίνεται ότι ξεκαθαρίζει η κατάσταση για τα δημοτικά σχολεία.Στην επαναλειτουργία των παιδικών σταθμών αναφέρθηκε σήμερα σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος εξηγώντας ότι αναμένονται οδηγίες από την ειδική επιτροπή. «Περιμένουμε οδηγίες για αυτό το θέμα από την επιτροπή των ειδικών. Θέλω να ενημερώσω ότι έχω συζητήσει με τον κ. Τσιόδρα γύρω από από αυτό το θέμα. Η εικόνα που έχω είναι ότι από το Σεπτέμβριο τα πράγματα υπολογίζουμε ότι θα λειτουργήσουν κανονικά», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος. Ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε αρνητικά στο σχόλιο του παρουσιαστή, ο οποίος μετά τις δηλώσεις του υπο

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά