.Οι «Ράδιο Αρβύλα» στο "Αυτός κι ο Άλλος"-Δείτε το trailer

15:33 - 20/05/2020

Μάλλον δεν ήθελαν, αλλά τελικά θα εμφανιστούν! Ο Αντώνης Κανάκης κατάφερε να πείσει και τους υπόλοιπους να... κάνουν την τιμή στον Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη και να είναι παρόντες στην εκπομπή της Παρασκευής «Αυτός και ο Άλλος» στις 23:15.   Δείτε το trailer της εκπομπής    

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ράδιο Αρβύλα: Καλεσμένοι στο «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ

Οι Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος υποδέχονται στη νέα τους εκπομπή στην ΕΡΤ, «Αυτός και ο Άλλος», τους... «Ράδιο Αρβύλα», Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση.Η νέα εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο Άλλος», έκανε πρεμιέρα έχοντας προσκεκλημένο τον γνωστό σεφ και κριτή του MasterChef 4, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ενώ τη σκυτάλη παίρνουν οι «Ράδιο Αρβύλα». Συγκεκριμένα, οι Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος υποδέχονται τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση το βράδυ της Παρασκευής (22/05) στις 23:15. Οι... Αρβύλα θα μιλήσουν για τη μετάβασή τους από την τηλεόραση στον χώρο του διαδικτύου, τα social media, καθώς και τις νέες μορφές επικοινωνίας, ενώ θ’ αναφερθούν κα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει