Νίκος Χαρδαλιάς: Η κόρη του έγινε 19! Η τρυφερή φωτογραφία και δημόσιες ευχές

08:18 - 21/05/2020

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τα 19α γενέθλια της κόρης του. The post Νίκος Χαρδαλιάς: Η κόρη του έγινε 19! Η τρυφερή φωτογραφία και δημόσιες ευχές appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Χαρδαλιάς: Η κόρη του έγινε 19! Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram και οι ευχές

Γενέθλια είχε χθες η πρωτότοκη του κόρη Νίκο Χαρδαλιά, Ιωάννα, που έγινε 19 ετών. The post Νίκος Χαρδαλιάς: Η κόρη του έγινε 19! Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram και οι ευχές appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Χαρδαλιάς: Η κόρη του έγινε 19! Η τρυφερή φωτογραφία

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Νίκος Χαρδαλιάς: Η τρυφερή φωτογραφία και οι ευχές στην κόρη του για τα γενέθλιά της! (photos)

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Διαβάστε το στο queen.gr

Νίκος Χαρδαλιάς: Η κόρη του έγινε 19 – Η τρυφερή ανάρτηση, οι ευχές και η κοινή πόζα

Μία ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, αφού η κόρη του, Ιωάννα είχε γενέθλια και έγινε 19 ετών

Διαβάστε το στο mononews.gr

Νίκος Χαρδαλιάς: Η τρυφερή φωτογραφία και οι ευχές στην κόρη του για τα γενέθλιά της! (photos)

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Νίκος Χαρδαλιάς: Η κόρη του έγινε 19 και της εύχεται με τον πιο γλυκό τρόπο!

Ο  Νίκος Χαρδαλιάς  είναι πατέρας  δύο κοριτσιών και όπως δήλωσε πρόσφατα στην "Αυτοψία" και στον Αντώνη Σρόιτερ,  "για τις κόρες μου είμαι ο βασιλιάς της καρδιάς τους". Χθες η μεγάλη του κόρη Ιωάννα, έγινε 19 ετών και ο ευτυχισμένος πατέρας της ευχήθηκε με μια φωτογραφία τους στο instagram "Τι πιο όμορφο από το να βλέπεις την καρδιά σου, να μεγαλώνει και να χτυπάει έξω από το σώμα σου.... Χρόνια πολλά και καλά αστέρι μου! Να τα εκατοστήσεις κόρη μου, και μείνε όπως είσαι, μην αλλάξεις τίποτε Ιωαννάκι...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Νίκος Χαρδαλιάς: Η κόρη του έγινε 19!

Η τρυφερή φωτογραφία και δημόσιες ευχές

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της