Η Μάρα Ζαχαρέα σε μια σπάνια συνέντευξη: Η καριέρα, η σχέση με τον σύζυγο της Θοδωρή Ρουσσόπουλο και τα τρυφερά λόγια για τα παιδιά της

14:35 - 21/05/2020

Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Μάρα Ζαχαρέα στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή «Happy Day»! H διευθύντρια Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star μίλησε για τη ζωή, την καριέρα της, τα δύο της παιδιά αλλά και την σχέση της με τον σύζυγό της, Θεόδωρο Ρουσόπουλο. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star αναφέρθηκε στην αγάπη της για το πολιτικό ρεπορτάζ, το οποίο υπηρετούσε για πολλά χρόνια ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι θα διάλεγε αν κάποιος της ζητούσε να κρατήσει μια από τις ιδιότητες της:  "Εάν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ της...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει