#Τίνα Μεσσαροπούλου

Τσιμτσιλή σε Μαρτάκη: «Ο Φραγκολιάς είχε τον φόβο ότι αν ποτέ έφευγε, θα τον αντικαθιστούσαμε με σένα»

thecaller.gr
Με «απουσίες» ξεκίνησε σήμερα το Happy Day, αλλά και με μια... προσθήκη.Με «απουσίες» ξεκίνησε σήμερα το Happy Day, αλλά και με μια... προσθήκη.Συγκεκριμένα, λόγω της 24ωρης απεργίας της ΕΣΗΕΑ, ο Δημήτρης Παπανώτας και η Τίνα Μεσσαροπούλου απουσίαζαν, όμως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχθηκε στο πλατό τον Κώστα Μαρτάκη. «Αυτόν (Κώστας Φραγκολιάς) ήθελα να “φάω”, αλλά τελικά “έφαγα” την Τίνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος καθόταν […]
10:00 16/04/2024

Happy Day: Εκτός Μεσσαροπούλου και Παπανώτας – Τι συνέβη

youfly.com
Εκτός Happy Day βρίσκονται σήμερα 16/4 η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Δημήτρης Παπανώτας. Ποιος είναι ο λόγος; The post Happy Day: Εκτός Μεσσαροπούλου και Παπανώτας – Τι συνέβη appeared first on Youfly.
08:58 16/04/2024

Happy Day: Εκτός εκπομπής η Μεσσαροπούλου – Τι είπε η Τσιμτσιλή;

youfly.com
Εκτός της εκπομπής Happy Day βρίσκεται σήμερα 16/2 η Τίνα Μεσσαροπούλου όπως ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο ξεκίνημα της εκπομπής. The post Happy Day: Εκτός εκπομπής η Μεσσαροπούλου – Τι είπε η Τσιμτσιλή; appeared first on Youfly.
08:58 16/02/2024

Χρηστίδου σε Μεσσαροπούλου: «Είχε υπονοηθεί το όνομά μου και…»

youfly.com
Η Τίνα Μεσσαροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε και στο θέμα Στάνκογλου με τη δημοσιογράφο να δίνει τη δική της απάντηση. The post Χρηστίδου σε Μεσσαροπούλου: «Είχε υπονοηθεί το όνομά μου και…» appeared first on Youfly.
13:58 11/02/2024

Σίσσυ Χρηστίδου σε Μεσσαροπούλου: «Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, σε ένα ρεπορτάζ της εκπομπής είχε υπονοηθεί το όνομά μου»

tlife.gr
Η Τίνα Μεσσαροπούλου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» Αυτή είναι To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου σε Μεσσαροπούλου: «Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, σε ένα ρεπορτάζ της εκπομπής είχε υπονοηθεί το όνομά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 11/02/2024

Happy Day: Εκτός εκπομπής η Τίνα Μεσσαροπούλου

youfly.com
H δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου απουσίαζε σήμερα από την εκπομπή Happy Day, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή προέβη σε ανακοίνωση. The post Happy Day: Εκτός εκπομπής η Τίνα Μεσσαροπούλου appeared first on Youfly.
08:58 22/01/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πλήρης κάλυψη στην Τίνα Μεσσαροπούλου-Χάδι στον Λιάγκα!

sportime.gr
Τι είπε η γνωστή παρουσιάστρια; Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
11:46 18/01/2024

Ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας και η Μαρία Βούσουλα θα γίνουν γονείς – Περιμένουν δίδυμα

govastileto.gr
Η Τίνα Μεσσαροπούλου, μέσα από την εκπομπή Happy Day αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης μία ευχάριστη είδηση. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως η δημοσιογράφος Μαρία Βούσουλα και ο επίσης δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Γεώργιζας σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς και θα αποκτήσουν δίδυμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μαρία Βούσουλα είναι πέντε μηνών έγκυος και τα δίδυμα που […]
19:00 11/01/2024

«Τζάμπα Λιάγκας»: Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας για τις φήμες που θέλουν να έκανε Τζάμπα διακοπές στο Ντουμπάι

govastileto.gr
Στο Ντουμπάι πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος φωτογραφήθηκε μεταξύ άλλων με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον γνωστό υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, Χάρη Σιανίδη. Η παρουσία του εκεί ωστόσο, σχολιάστηκε μάλλον καυστικά από την εκπομπή του ALPHA, Happy Day και την δημοσιογράφο, Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι […]
11:00 03/01/2024

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Έχασα 10 κιλά λίπος τον τελευταίο έναν χρόνο»

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε την Παρασκευή 29/12 η Τίνα Μεσσαροπούλου.  Η γνωστή δημοσιογράφος μεταξύ To άρθρο Τίνα Μεσσαροπούλου: «Έχασα 10 κιλά λίπος τον τελευταίο έναν χρόνο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 29/12/2023

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Τίνα Μεσσαροπούλου: «Όταν βλέπω κακεντρέχεια, μου τη «βιδώνει»

zappit.gr
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε μέσα από το Breakfast@star στον Δημήτρη Παπανώτα για την «αρνητικίλα» και στην Τίνα Μεσσαροπούλου για τα… […] The post Λάμπρος Κωνσταντάρας για Τίνα Μεσσαροπούλου: «Όταν βλέπω κακεντρέχεια, μου τη «βιδώνει» appeared first on Zappit.
11:00 20/12/2023

Η νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου με παρουσιάστρια – Τι αποκάλυψε ο Λιάγκας, “δεν είμαι εγώ” δήλωσε η Σκορδά

irafina.gr
Φήμες λένε ότι ο Γιάννης Στάνκογλου έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, λίγους μήνες αφότου επιβεβαίωσε ότι πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Knutsen, όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρα μέσα από το Happy Day, η Τίνα Μεσσαροπούλου. «Έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Άσχετα αν το αποκάλυψε τώρα. Είναι 2-3 χρόνια. Φημολογείται […]
14:46 04/12/2023

Γιάννης Στάνκογλου: Σε νέα σχέση μετά το διαζύγιο – Ποια γυναίκα του έκλεψε την καρδιά;

govastileto.gr
Ο Γιάννης Στάνκογλου πριν μερικούς μήνες αποκάλυψε ότι πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Knutsen μετά από σχεδόν 20 χρόνια κοινής πορείας. Το πρωί της Δευτέρας 4/12 η Τίνα Μεσσαροπούλου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψαν μέσα από το Happy Day πως ο αγαπημένος ηθοποιός έχει προχωρήσει στην προσωπική ζωή του και μάλιστα με γυναίκα […]
13:00 04/12/2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βραδινή έξοδος με τους συνεργάτες της

okmag.gr
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έπελεξε να πάει στη θεατρική παράσταση «Η εκατομμυριούχος» στο θέατρο Παλλάς μαζί με την Τίνα Μεσσαροπούλου και τον Κώστα Φραγκολιά. «Η Εκατομμυριούχος» είναι μια αισθηματική κωμωδία του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω, με κεντρικό άξονα το αιώνιο τρίπτυχο «Έρωτας – Χρήμα – Ευτυχία» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Τον ομώνυμο ρόλο της εκκεντρικής εκατομμυριούχου, αναλαμβάνει […] The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βραδινή έξοδος με τους συνεργάτες της appeared first on OK! Magazine.
23:58 09/11/2023

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρηση “βόμβα” από την εκπομπή της

instyle.gr
Μια ηχηρή αποχώρηση υπήρξε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Super Κατερίνα”. Συγκεκριμένα, όπως έγραψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο youfly.com και μετέφερε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης στο “Fay’ Time”, ο Χάρης Λεμπιδάκης υπέβαλε την παραίτησή του. Αυτός ήταν ο λόγος που ο δημοσιογράφος δεν βρισκόταν στη θέση του στο πρωινό μαγκαζίνο του Alpha σήμερα Παρασκευή 3 Νοεμβρίου. […] The post Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρηση “βόμβα” από την εκπομπή της appeared first on InStyle.
23:46 03/11/2023

Μπάγια Αντωνοπούλου: Υπήρχε άτυπη κόντρα με τη διεύθυνση ειδήσεων που δεν την προκάλεσα εγώ

Newsbeast.gr
Η Μπάγια Αντωνοπούλου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Ηappy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της αποχώρησής της – που έπεσε σαν βόμβα – από το Mega μετά από 4 χρόνια, με την ίδια να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη. «Όντως παραιτήθηκα από τον σταθμό γιατί υπήρχε άτυπη κόντρα με τη διεύθυνση ειδήσεων που δεν την προκάλεσα εγώ. Προσπάθησα να είμαι καλή επαγγελματίας, τυπική και να κάνω ό,τι μου ζητάει ο σταθμός. Παρόλα αυτά, μάλλον αυτό δεν ήταν αρκετό. Συζήτησα με τον Σταμάτη Μαλέλη από τις εκλογές ότι θα κάνω καλοκαιρινή εκπομπή. Ενώ ήταν να γίνει αντικατάσταση της Ανθής και του Ιορδάνη μία βδομάδα πριν επιστρέψουν, δεν αναφέρθηκα πο
11:00 26/10/2023

Παραίτηση βομβα κορυφαίας δημοσιογράφου απο μεγαλο καναλι

olympia.gr
Η Μπάγια Αντωνοπούλου υπέβαλλε την παραίτησή της η οποία έγινε δεκτή από το MEGA και την αποκάλυψη για το παρασκήνιο έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου  σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή “Happy Day”. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, όταν βγήκε το δελτίο Τύπου για την καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, το όνομα της Μπάγιας Αντωνοπούλου δεν υπήρχε […] Παραίτηση βομβα κορυφαίας δημοσιογράφου απο μεγαλο καναλι - olympia
13:28 20/10/2023

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν προέρχομαι από αριστοκρατική οικογένεια, αυτοσυντηρούμαι από μικρή μόνη μου»

okmag.gr
Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η τραγουδίστρια που πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «η Εκατομμυριούχος» με τον Νίκο Κουρή, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα μίλησε στη συνέντευξη της για τον ρόλο της στην παράσταση, για τον έρωτα, αλλά και για τη σχέση με τους γονείς της. […] The post Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν προέρχομαι από αριστοκρατική οικογένεια, αυτοσυντηρούμαι από μικρή μόνη μου» appeared first on OK! Magazine.
12:58 19/10/2023

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αντίδρασή της όταν της ανακοίνωσαν ότι πιθανόν το παιδί της να γεννηθεί με σύνδρομο Down

govastileto.gr
Με αφορμή την εξομολόγηση της Θάλειας Ματίκα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πρώτη της εγκυμοσύνη, η Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Τετάρτης στο «Ηappy Day», θέλησε να προχωρήσει σε μια προσωπική εξομολόγηση. Συγκεκριμένα, η Τίνα Μεσσαροπούλου περιέγραψε το σοκ που υπέστη η ίδια όταν ο γιατρός, κι ενώ εκείνη ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος, της […]
18:00 18/10/2023

Νίκος Υποφάντης: «Ο ΣΚΑΙ δεν εκτιμάει τα δικά του παιδιά»

zappit.gr
Ο Νίκος Υποφάντης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε για την […] The post Νίκος Υποφάντης: «Ο ΣΚΑΙ δεν εκτιμάει τα δικά του παιδιά» appeared first on Zappit.
10:00 04/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load