Ελένη Τσολάκη – Κατερίνα Γκαγκάκη: Φιλήθηκαν «on air» στο στόμα!
14:03 - 29/10/2019
Το πολυσυζητημένο φιλί της Τζένιφερ Άνιστον και της Έλεν Ντε Τζένερις σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας με την μεσημεριανή του παρέα […]
The post Ελένη Τσολάκη – Κατερίνα Γκαγκάκη: Φιλήθηκαν «on air» στο στόμα! appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσολάκη και Γκαγκάκη φιλήθηκαν στο στόμα «on air»
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media εξαιτίας του φιλιού που αντάλλαξαν η Τζένιφερ Άνιστον με την Έλεν...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grH Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Γκαγκάκη φιλήθηκαν στο στόμα on air
Το μεσημέρι της Τρίτης, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, σχολίασαν το πολυσυζητημένο φιλί της Jennifer Aniston με την Ellen DeGeneres.
«Καλά παιδιά...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλένη Τσολάκη – Κατερίνα Γκαγκάκη: Φιλήθηκαν "on air" στο στόμα! (VIDEO)
Το φιλί της Τζένιφερ Άνιστον και της Έλεν Ντε Τζένερις σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
"Καλά παιδιά είναι κακό να φιλάς μια γυναίκα; Εγώ με τις φίλες μου φιλιόμαστε στο στόμα" ανέφερε, χαρακτηριστικά, η Ελένη Τσολάκη.
"Μα δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους… Εμένα δεν με ενοχλεί που είναι δυο γυναίκες, ακόμα και γυναίκα με άντρα να ήταν… Αυτό το έχουμε ξεπεράσει. Έχει τελειώσει η ιστορία αυτή. Με ενοχλεί που φιλιέσαι στο στόμα με έναν άγνωστο. Εμείς οι δύο τώρα, να φιληθούμε στο στόμα για ποιο λόγο;" αναρωτήθηκε ειλικρινώς ο Γιώργος Λιάγκας.
Στη συνέχεια, η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Ελένη Τσολάκη δε δίστασαν να προχωρήσουν και σε μια ζωντανή αναπαράσταση
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε το στο thestival.grΕλένη Τσολάκη και Κατερίνα Γκαγκάκη φιλήθηκαν στο στόμα on air [βίντεο]
Ντόμινο φιλιών στο στόμα ανάμεσα σε παρουσιαστή και συνεντευξιαζόμενο πάει να ξεκινήσει ο Χάουαρντ Στερν. […]
The post Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Γκαγκάκη φιλήθηκαν στο στόμα on air [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΕλένη Τσολάκη - Κατερίνα Γκαγκάκη: Φιλήθηκαν στο στόμα και «έριξαν» το πλατό
Η Τζένιφερ Άνιστον φιλήθηκε με την Έλεν Ντε Τζένερις και η Κατερίνα Γκαγκάκη με την Ελένη Τσολάκη μιμήθηκαν το πολυσυζητημένο φιλί.
The post Ελένη Τσολάκη - Κατερίνα Γκαγκάκη: Φιλήθηκαν στο στόμα και «έριξαν» το πλατό appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλένη Τσολάκη – Κατερίνα Γκαγκάκη: Φιλήθηκαν στο στόμα on air! [video]
Η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Γκαγκάκη φιλήθηκαν στο στόμα on air.
The post Ελένη Τσολάκη – Κατερίνα Γκαγκάκη: Φιλήθηκαν στο στόμα on air! [video] appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΤσολάκη – Γκαγκάκη: Φιλήθηκαν στο στόμα on air! (video)
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ο παρουσιαστής με την ομάδα του σχολίαζαν το φιλί της Ellen DeGeneres στην Jennifer Aniston on air. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
The post Τσολάκη – Γκαγκάκη: Φιλήθηκαν στο στόμα on air! (video) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΕλένη Τσολάκη – Κατερίνα Γκαγκάκη: Φιλήθηκαν «on air» στο στόμα
Η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Ελένη Τσολάκη φιλήθηκαν στο στόμα on air
«Καλά παιδιά είναι κακό να φιλάς μια γυναίκα; Εγώ με τις φίλες μου φιλιόμαστε στο στόμα» ανέφερε, χαρακτηριστικά, η Ελένη Τσολάκη.
«Μα δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους… Εμένα δεν με ενοχλεί που είναι δυο γυναίκες, ακόμα
Διαβάστε το στο madata.grΕλένη Τσολάκη – Κατερίνα Γκαγκάκη: Φιλήθηκαν «on air» στο στόμα!
Το πολυσυζητημένο φιλί της Τζένιφερ Άνιστον και της Έλεν Ντε Τζένερις σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας με την μεσημεριανή του παρέα στον ΣΚΑΪ. Εκτός όμως από τα σχόλια, η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Ελένη Τσολάκη δε δίστασαν με χιούμορ να προχωρήσουν και σε μια ζωντανή αναπαράσταση! «Καλά παιδιά είναι κακό να φιλάς μια γυναίκα; Εγώ με […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤσολάκη και Γκαγκάκη φιλήθηκαν στο στόμα «on air» (pic & vid)
«Καλά παιδιά είναι κακό να φιλάς μια γυναίκα; Εγώ με τις φίλες μου φιλιόμαστε στο στόμα».
Διαβάστε το στο to10.grΤο είπα και το έκαναν - Τσολάκη και Γκαγκάκη φιλήθηκαν στο στόμα
Τη δόξα της Τζένιφερ Άνιστον και της Έλεν Ντε Τζένερις που φιλήθηκαν στο στόμα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής της δεύτερης, ζήλεψαν οι ΕλληνίδεςΕλένη Τσολάκη και Κατερίνα Γκαγκάκη. Έτσι κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα κι ενώ η παρέα σχολίαζε το συγκεκριμένο θέμα, οι δύο κυρίες αποφάσισαν να κάνουν το ίδιο κι έτσι έδωσαν ένα «πεταχτό» φιλί στα χείλια. «Καλά παιδιά είναι κακό να φιλάς μια γυναίκα; Εγώ με τις φίλες μου φιλιόμαστε στο στόμα» ανέφερε, χαρακτηριστικά, η Ελένη Τσολάκη. Και λίγο μετά φιλήθηκε με την Κατερίνα Γκαγκάκη…
Διαβάστε το στο dete.gr