Επίθεση με βιτριόλι: Tα δύο σενάρια της ΕΛΑΣ και το μυστήριο με τις δύο μαυροφορεμένες γυναίκες (Videos)
08:52 - 22/05/2020
ΕΛΛAΔΑ
Τα βίντεο απο διάφορες κάμερες που έχουν καταγράψει εικόνες από το πρωι της Δευτέρας σαρώνουν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών καθώς εκτιμούν πως η μαυροφορεμένη γυναίκα πήγε και το προηγούμενο πρωί στο κτήριο της ασφαλιστικης εταιρείας της λεωφόρου Θησέως στην Καλλιθέα για να κάνει την πρόβα τζενεράλε πριν περάσει στην τελευταία επιχειρησιακή φαση του σατανικού της σχεδίου και την επίθεση με βιτριόλι με στόχο την 34χρονη Ιωάννα.
Έτσι, συγκρινουν το υλικό των δύο ημερών σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν πρόσωπα που «κούμπώνει» το προφίλ και τα χαρακτηριστικά τους.
Το protothema.gr εξασφάλισε ένα αποκλειστικό βίντεο στο οποίο φαίνεται καθαρά η είσοδος της 34χρονης στην πολ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επίθεση με βιτριόλι - Καλλιθέα: "Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα"
«Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου, ενώ ετοιμαζόμουν να μπω στο ασανσέρ και αμέσως μετά μου πέταξε καυστικό υγρό. Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν καλυμμένα έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε κακό», ανέφερε η 34χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, στη νέα ολιγόλεπτη συνομιλία της, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας που διερευνούν την υπόθεση.
Η 34χρονη, που διακομίστηκε χθες από την ιδιωτική κλινική στο Νέο Φάληρο,
Διαβάστε το στο thestival.grΕπίθεση με βιτριόλι: «Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα» λέει η 34χρονη
«Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου, ενώ ετοιμαζόμουν να μπω στο ασανσέρ και αμέσως μετά μου πέταξε καυστικό υγρό», ανέφερε η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό σύμφωνα με πληροφορίες του [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr