Καλαμάκι Χταπόδι

14:03 - 22/05/2020

Cucina poveraΥλικά 1 κιλό χταπόδι (μόνο τα πλοκάμια) 100ml λευκό ξηρό κρασί (προαιρετικά) 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό 1 φύλλο δάφνης Αλάτι, πιπέρι κατά βούληση Λίγο ελαιόλαδο   Για το σερβίρισμα 40 γραμμάρια ελαιόλαδο Χυμό από ένα μικρό λεμόνι 1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα   Εκτέλεση Βάζουμε σε κατσαρόλα το χταπόδι, το κρασί, τη δάφνη και το κρεμμύδι κομμένο στη μέση. Σιγοβράζουμε για 40 περίπου λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το χταπόδι. Όταν είναι έτοιμο, το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε κομμάτια μεγέθους μπουκίτσας. Περνάμε τις μπουκιές σε ξύλινα καλαμάκια που έχουμε εμποτίσει για λίγες ώρες σε νερό. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα σχαροτηγανο και ψήνουμε τα καλαμάκια για λίγα λεπτά μέχρι να πάρουν

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)