Ακόμα και ο... καφές πέφτει «θύμα» του κορωνοϊού
18:09 - 22/05/2020
ΚΟΣΜΟΣ
Οι Κολομβιανοί παραγωγοί καφέ, μίας απο τις πιο φημισμένες ποικιλίες στον κόσμο, φοβούνται ότι η σοδειά θα ξεραθεί, καθώς οι περιορισμοί στις μετακινήσεις, που έχουν επιβληθεί εδώ και δύο μήνες ενάντια στην εξάπλωση της επιδημίας COVID-19, εμποδίζει τους εποχικούς εργάτες που βοηθούν στη συγκομιδή να μεταβούν στις φυτείες.
Η πανδημία προκάλεσε απαισιοδοξία στους παραγωγούς καφέ, των οποίων το 91% της σοδιεάς τους προορίζεται για εξαγωγή. Μετά την απότομη πτώση των τιμών πέρυσι, φέτος περίμεναν να ανακτήσουν το εισόδημά τους χάρη στην πρόσφατη υποτίμηση του πέσο έναντι του δολαρίου.
"Τι κερδίζουμε με αυτήν την καλή τιμή στον καφέ εάν δεν μπορούμε να τον συλλέξουμε, δεδομένου ότι υπάρχ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ακόμα και ο καφές πέφτει θύμα του κορονοϊού
Οι Κολομβιανοί παραγωγοί καφέ, μίας απο τις πιο φημισμένες ποικιλίες στον κόσμο, φοβούνται ότι η σοδειά θα ξεραθεί, καθώς οι περιορισμοί στις μετακινήσεις, που έχουν επιβληθεί εδώ και δύο μήνες ενάντια στην εξάπλωση της επιδημίας COVID-19, εμποδίζει τους εποχικούς εργάτες που βοηθούν στη συγκομιδή να
Διαβάστε το στο madata.gr