Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 23 Μαΐου

04:33 - 23/05/2020

Σήμερα 23 Μαΐου είναι του: Μιχαήλ Συνάδων Ανατολή: 06.09 Δύση: 20.36 Σελήνη 1 ημέρας The post Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 23 Μαΐου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυριακή του τυφλού: Τι γιορτάζουμε 24 Μαΐου

Κυριακή του τυφλού: Έξι μήνες πριν από την σταυρική του Θυσία, ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, στην γιορτή της Σκηνοπηγίας, πήγε στα Ιεροσόλυμα, μολονότι γνώριζε, ότι οι άρχοντες των Ιουδαίων ζητούσαν να τον θανατώσουν, και κήρυττε μέσα στο περίβολο του Ναού. Βγαίνοντας, είδε ένα τυφλό να κάθετε σε μιά γωνιά και να ζητά ελεημοσύνη. Οι Μαθητές ρώτησαν τον Διδάσκαλό τους, «Κύριε, ποιός αμάρτησε, αυτός ή οι γονείς του, ώστε να γεννηθεί τυφλός»; Και Εκείνος, που γνωρίζει τις καρδιές των ανθρώπων απάντησε με φιλάνθρωπα αισθήματα αγάπης και ευσπλαχνίας. «Ούτε αυτός αμάρτησε, ούτε οι γονείς του. Γεννήθηκε τυφλός για να φανερωθούν τα έργα του Θεού». Το άρθρο Κυριακή του τυφλού: Τι γιορτάζουμε 24 Μαΐο

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ : Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 23 Μαΐου- Αγίου Πνεύματος αργία

Εορτές της Ορθοδοξίας, σημαντικά ιστορικά, πολιτικά, κοινωνικά γεγονότα, γεννήσεις και θάνατοι που συνέβησαν σαν σήμερα 23 Μαΐου Το άρθρο ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ : Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 23 Μαΐου- Αγίου Πνεύματος αργία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Εορτολόγιο ποιοι γιορτάζουν σήμερα: Δημοτικά σχολεία πότε ανοίγουν- Φορολογική δήλωση

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ : Η έκπτωση φόρου κατοχυρώνεται πλέον μόνο εφόσον έχουν πραγματοποιηθεί και δηλωθεί δαπάνες για αγορές αγαθών και λήψη υπηρεσιών συνολικού ύψους 10% - 18,75% επί του ετησίου φορολογητέου εισοδήματος. Το άρθρο Εορτολόγιο ποιοι γιορτάζουν σήμερα: Δημοτικά σχολεία πότε ανοίγουν- Φορολογική δήλωση εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

60 χρόνια Α’ Εθνική: Σαν σήμερα 23 Μαΐου

Ο ΠΑΟΚ κατακτά το πρώτο του πρωτάθλημα το 1976. Σαν σήμερα 23 Μαΐου στο 1976: 1971 Με τον Παναθηναϊκό να χρωστάει αρκετά παιχνίδια, η πρωτοπόρος ΑΕΚ έχει σε απόσταση τριών βαθμών  τον Πανιώνιο, που ελπίζει για το πρωτάθλημα. Ωστόσο ο Εθνικός κάνει τη μεγάλη ζημιά περνώντας εντυπωσιακά από τη Νέα Σμύρνη με 3-0 (57’ σουτ, […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Διαβάστε σε ποιους πρέπει να πείτε σήμερα χρόνια πολλά Τα ονόματα που γιορτάζουν είναι: Μαρτύρων Σελεύκου και Σαλωνά του Ρωμαίου, του Οσιομάρτυρος Λουκά εν Μυτιλήνη και της Μυροφόρου Μαρίας του Κλωπά. Δεν είναι κάποια γνωστή γιορτή.

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη